Markkinointimateriaalia

Rahastosäästäminen lapselle

Jatkuva säästäminen sijoitusrahastoon on hyvä vaihtoehto, kun haluat säästää lapsellesi tulevaisuutta varten. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä enemmän varat kerryttävät korkoa korolle ja sitä isommaksi säästöpotti ehtii kasvaa.

Varaa tapaaminen

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin autamme sinut alkuun.

Ota yhteyttä

Aloita säästäminen

Jatkuvan rahastosäästämisen lapsellesi voit aloittaa helposti verkkopankista ottamalla käyttöön täysin digitaalisen Danske Kaupankäynti Online -palvelun.

Aloita säästäminen

Valitse tavoitteisiisi sopiva sijoitusrahasto

Valitse sijoitusrahastoksi säästöaikaasi, tuottotavoitettasi ja riskinsietokykyäsi vastaava rahasto.

 • Juuri sinulle sopiva sijoitusrahasto?

  Tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. Pitkä sijoitusaika ja säännöllinen säästäminen tasoittavat salkkusi arvonvaihtelua.

  Lapselle säästämiseen sopii esimerkiksi Danske Invest Allocation Basic –rahastot, jotka yhdistelevät joukkolainoja ja osakkeita. Valitse itsellesi sopiva Basic-rahasto sen mukaan tavoitteletko korkeaa tuottoa suurella riskillä vai vakaata tuottoa pienellä riskillä.

 • Basic 100 (osakepaino 100 %)

  Danske Invest Allocation 100 sopii säästäjälle, joka odottaa korkeaa tuottoa pitkällä aikavälillä ja on valmis hyväksymään korkeaa riskiä. Valitse tämä, jos sijoitusaikasi on pitkä, etkä säikähdä lyhyen aikavälin arvonmuutoksista.


  Osakepaino 100 %
  Suositeltava sijoitusaika vähintään 3 vuotta

  Lue lisää Danske Invest Allocation 100 -rahastosta

 • Basic 20 (osakepaino 20 %)

  Danske Invest Allocation Basic 20 sopii säästäjälle, joka odottaa vakaata tuottoa ja hyväksyy vain pientä riskiä ja arvonvaihtelua. Valitse tämä, jos sijoitusaikasi on lyhyt.


  Osakepaino n. 20 % 
  Suositeltava sijoitusaika vähintään 3 vuotta

  Lue lisää Danske Invest Alloction Basic 20 -rahastosta

 • Muita sijoitusrahastovaihtoehtoja

  Mikäli et löydä mieleistäsi sijoitusrahastoa edellä esitetyistä vaihtoehdoista, voit valita myös seuraavista:

Hyvä tietää

Enemmän osakkeita sisältävissä sijoitusrahastoissa on korkeampi tuotto-oletus, mutta niihin liittyy ajoittain voimakastakin arvonvaihtelua. Vastaavasti korkosijoituksia painottavat rahastot tarjoavat maltillisempaa arvonvaihtelua matalalla tuotto-oletuksella. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua – sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä, että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen, ole takeita.

Rahastoja hallinnoi Danske Invest Management A/S. Danske Invest Management A/S:n hallinnoimien rahastojen jakelusta vastaa asiamiehenä Danske Bank A/S. Danske Bank A/S on nimittänyt Suomen sivuliikkeen toimimaan asiamiehenä tarjottaessa rahastoyhtiön hallinnoimia sijoitusrahastoja Suomessa. Rahastojen avaintietoesitteet, muut rahastomateriaalit sekä lisätietoa rahastoista on saatavissa osoitteessa www.danskeinvest.fi.

 

*Tämä julkaisu on markkinointiviestintää, eikä se tarjoa sijoitusneuvontaa. Haluamme muistuttaa, että historiallisen tuoton sekä tulevaisuuden kehitysennusteiden perusteella ei voida päätellä tulevaa tuottoa, joka voi olla negatiivista. Suosittelemme aina kääntymään ammattilaisten puoleen mahdollisissa sijoituksen sopivuuteen liittyvissä lainopillisissa, verotuksellisissa, taloudellisissa tai muissa sijoituksen asianmukaisuuteen ja soveltuvuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tämä ei ole täydellinen selvitys rahastoista tai niihin liittyvistä riskeistä. Ennen lopullisen sijoituspäätöksen tekoa asiakkaan on tutustuttava rahastoesitteeseen sekä kyseisen rahaston avaintietoesitteeseen. Tanskaan ja Luxemburgiin rekisteröityjä rahastoja hallinnoi Danske Invest Management A/S. Danske Invest Management A/S:n hallinnoimien rahastojen jakelusta vastaa asiamiehenä Danske Bank A/S. Danske Bank A/S on nimittänyt Suomen sivuliikkeen toimimaan asiamiehenä tarjottaessa rahastoyhtiöiden hallinnoimia sijoitusrahastoja Suomessa. Danske Invest Management A/S voi päättää lopettaa rahastojensa markkinointijärjestelyt.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.