Konseptit

 


 

1. Danske Vahti

Danske Vahti tarkkailee taloutesi tilannetta jatkuvasti ja kertoo sinulle mielenkiintoisia havaintoja, kun muutoksia ilmenee. Palvelussa esitetään yksinkertaisilla liikennevaloilla oman taloutesi tilanne ja saat muutaman kerran kuukaudessa Vahdilta vinkkejä juuri omaan tilanteesi liittyen.


Palvelu toimii osana Dansken mobiilipankkia ja saat kätevän ilmoituksen, kun Vahti on tehnyt havaintoja. Havaintojen pohjalta voit halutessasi tehdä suositusten mukaisia toimia digitaalisesti tai vaikkapa asiantuntijan kanssa chatissa tai verkkotapaamisessa.

 

Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

 

 • Oman datasi mukaan tietoa taloudellisen tilanteesi muutoksista
 • Konkreettisia ehdotuksia tavoitteidesi saavuttamiseen tai turvallisempaan talouteen 
 • Helpon tavan sparrata pankin kanssa taloudesta




2. Oma talousvalmentaja taskussasi

 

Omassa mobiilipankissa mukana kulkeva maksuton talouden valmentaja ja mittari antaa personoitua palautetta ja neuvoja säännöllisesti omaan talouden tasapainoon liittyen.

 

Haluamme auttaa asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja parantamaan omaa taloudellista mielenrauhaansa. Kerromme suoraan, miltä taloudellinen kokonaisuutesi näyttää tässä kuussa, miten olet hoitanut raha-asioitasi ja kuluttanut sekä mitä konkreettista voisin seuraavaksi tehdä ja mitä olisi hyvä miettiä tulevaisuutta ajattelen.

 

Ideoita, neuvoja, huomioita, herätyksiä sekä ratkaisuja – omaan dataan ja käyttäytymiseen perustuen. 

 

 • Oma data ja käyttäytyminen digineuvonnan pohjana
 • Säännöllisyys ja selkeys – minun ei tarvitse itse hakea/pyytää neuvoja, ne tuodaan minulle
 • Konkretia, selkeä toimintaohje ja polku– ”tee näin”, oli kyse sitten itsepalveluna hoidettavasta asiasta tai tapaamisesta



 

 

 

 










3. Financial Planning 3G - turvaa yli sukupolvien

 

Nyt on aika avata keskustelu järkevistä taloudellisista toimista oman,lasten ja isovanhempien tulevaisuuden turvaamiseksi.


Danske Bank auttaa alkuun tarjoamalla ilmaisen virtuaalisenkohtaamisympäristön, jossa saatte useamman sukupolven voimin luotettavaa tietoa haluamistanne aiheista (esimerkiksi sijoittaminen, perintöasiat tai vaikkapa järkevin tapa säästää jälkikasvulle). Linkin takaa löytyvät tallenteet avautuvat suojatussa yhteydessä niin, että voitte yhdessä katsoa ja samalla keskustella, etäisyyksistä riippumatta.

Verkossa täytettävän lyhyen kartoituksen jälkeen saatte askelmerkit, miten jatkaa eteenpäin – diginä tai livenä. 


 

 • Konkreettinen keskustelunavaus ja luotettavat faktat  päätösten tueksi talouden turvaamiseen ja vaurastumiseen yli sukupolvien 
 • Valitsemasi aika ja paikka – keskustelu alkaa virtuaalisesti videotallenteen äärelle
 • Danske Bankin talouden ja juridiikan asiantuntijoiden faktat aihepiirin teemoista, ensin diginä ja lyhyen kartoituskyselyn jälkeen tarpeen mukaan livenä

 

 

4. Vaurastumisen portaat


Vaurastuminen ja rikastuminen ovat pitkäjänteistä työtä, jossa ahkeruus ja fiksut valinnat palkitaan. 

Dansken laina-asiakkaana saat oman tilanteeseesi sopivan henkilökohtaisen laskelman siitä, miten erilaiset valinnat tänään vaikuttavat vaurastumiseen ja mikä on taloudellinen tilanteesi pitkällä tähtäimellä. Lainahakemuksen yhteydessä esitetään vaihtoehtoja perinteiselle lainan lyhennykselle ja tuodaan esille vaihtoehtoja sille, kuinka asiakkaanamme voit vaurastua lainan lyhentämisen lomassa. 

Palvelu on osana Dansken lainahakemusta ja sitä voivat käyttää kaikki asuntolainan hakijat itsepalveluna sivustollamme sekä asiantuntijan kanssa kätevässä verkkotapaamisessa. Kun nouset seuraavalle portaalle, saat meiltä säännöllisesti mobiiliin kätevän seurannan, jossa tarkastelemme tilanteesi kehittymistä.

Palvelu on asuntolaina–asiakkaillemme maksuton.


 • Asuntolainahakemuksen yhteydessä suunnitelma vaurastumisesta
 • Asiantuntijan vinkit eri tapoihin vaurastua lainan lyhennyksen lomassa
 • Automaattinen seuranta mobiilipankissa ja personoidut vinkit









 

 

 

 


 





5. Danske Mielenrauha


Nostettuasi lainaa meiltä, kuljemme sinun ja perheesi kanssa elämänvaiheesta toiseen
tarjoten neuvoja, jotta taloudellinen mielenrauhasi säilyy. Lainan nostamisen jälkeen varmistamme, että sinulla ja perheelläsi on arjen asiat kunnossa, ja että varallisuutesi karttuu haluamallasi tavalla. 

Muutostilanteessa mielenrauha on arvokkaampaa kuin koskaan ja silloin kaipaa neuvoja ja vahvistusta tai vaihtoehtoja omaan tilanteeseensa. Kyseessä voi olla esimerkiksi palkankorotus, vapaa-ajan asunnon osto, avioero tai perintösuunnittelu. Danske Bank lupaa keskittyä juuri sinun henkilökohtaiseen tilanteeseesi, ja tarjota asiantuntijan neuvot ja ratkaisut. 


Tarkistamme jokaisen muutostilanteen yhteydessä parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinulle ja perheellesi, käyttäen tukena esimerkiksi lakipalveluita, kokonaisvaltaista varallisuusneuvontaa, sekä kumppaneidemme erikoisosaamista. 


Me huolehdimme, että saat neuvot meiltä oikeaan aikaan joko digitaalisissa kanavissa tai
tapaamisessa.

Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

 

 

 • Oman datasi mukaan tietoa taloudellisen tilanteesi muutoksista
 • Konkreettisia ratkaisuehdotuksia tilanteesta selviytymiseen ja suunnitelmalliseen taloudenhallintaan
 • Helpon tavan säilyttää taloudellista mielenrauhaa