Kysy meiltä asuntolainasta - saat vastauksen nopeasti!

 

Onnittelut! Olet saanut yhteistyökumppaniltamme tämän henkilökohtaisen linkin, jonka kautta saat meiltä helposti ja nopeasti puhelimitse yhteydenoton asuntolaina-asioihisi liittyen. Vastaa muutamaan kysymykseen alla olevalla lomakkeella ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä noin 48 h kuluessa. 

Näin asuntolaina-asiasi etenee

 

1. Vastaa muutamaan kysymykseen lomakkeella
Oli sinulla sitten uusi asunto jo valmiiksi katsottuna tai ajatus kodinvaihdosta vasta hautumassa, autamme sinua asuntolaina-asioihisi liittyen

 

2. Lähetä lomake  
Saamme palveltua sinua nopeasti ja hoidettua asiaasi sujuvasti eteenpäin, kun saamme hieman tietoa tilanteestasi

 

3. Soitamme sinulle parin pankkipäivän sisällä
Kun olet lähettänyt lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä. Soitamme sinulle numerosta 0200 2580.
Olet askeleen lähempänä uutta kotia!

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Minulla on kiire. Kuinka nopeasti saan asuntolainatarjouksen?
    Vastaamalla lomakkeella oleviin kysymyksiin ja lähettämällä sen eteenpäin, saat meiltä nopean yhteydenoton numerosta 0200 2580. Puhelu kestää 15 minuutista puoleen tuntiin, tilanteesta riippuen. Mikäli emme tavoita sinua, lähetämme sinulle tekstiviestin. Puhelimessa käymme läpi tilanteesi ja sovimme sinulle sopivan jatkokeskusteluajan. Asuntolainatarjous on mahdollista saada kiireellisissä tapauksissa nopealla aikataululla.
  • Millaisia etuja minun on mahdollista saada asuntolainaani?
    Akavan jäsenliiton jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa helposti nykyisen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Liiton jäsenenä saat pienemmän marginaalin, lyhennysvapaat ilman kuluja, portaistetun maksuohjelman ja edullisemmat päivittäispalvelut etkä maksa asuntolainastasi toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota.