Onnittelut, tarjoamme sinulle Danske Premium -asiakkuuden maksutta!

Lunasta tarjous täyttämällä tietosi alla olevalle lomakkeelle viimeistään 6.12.2023.

Danske Premiumin normaali kuukausihinta asiakkaillemme on 12,50 €/kk, mutta tarjoamme sen sinulle erikoisetuna hintaan 0 €/kk. Kun täytät alla olevan lyhyen lomakkeen, lähetämme sinulle Premium-sopimuksen allekirjoitettavaksi mobiili- ja verkkopankkiisi.

Täytä lomake, niin lähetämme sinulle Premium-sopimuksen allekirjoitettavaksi


Saat muutama päivä lomakkeen lähettämisen jälkeen uuden viestin mobiili- ja verkkopankkiisi, josta löydät Premium-sopimuksen. Huomaathan, että sinulla on 30 päivää aikaa allekirjoittaa sopimus.

Oma nimetty varallisuusasiantuntijasi ottaa pian sopimuksen allekirjoituksen jälkeen yhteyttä ja tekee kanssasi varallisuussuunnitelman, joka auttaa sinua hyödyntämään taloutesi kaikki mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.


Premium-asiakkaanamme saat  seuraavat edut:

  • Henkilökohtaista varallisuudenhoitoa – saat kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman ja oman nimetyn varallisuusasiantuntijan
  • Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti 0 €/kk
  • Mastercard Platinum -luottokortti* ilman vuosimaksua. Sisältää Priority Passin, jolla sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen, sekä kattavan matkavakuutuksen
  • Nopeampaa palvelua Priority Line -asiakaspalvelunumerosta
  • Kaupankäynti Online ja Osakesäästötili 0 €/kk
  • Etuja lakipalveluista yhteistyökumppaniltamme Lexlylta

*Edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Tämä tarjous on tarkoitettu vain henkilöille, jotka saivat tälle sivulle ohjaavan viestin verkko- tai mobiilipankkiinsa.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading