Asuntolaina on vaurastujan kaveri

Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempää kuukausierää, joka mahdollistaa säästämisen. Sijoita samalla, kun lyhennät lainaasi – näin kasvatat myös muuta varallisuuttasi asunnon lisäksi.

Omistusasumista ja asuntolainaa kannattaa ajatella keinona vaurastua. Pitkä laina-aika myös mahdollistaa pienemmän kuukausierän, jolloin rahaa jää yli säästämiseen ja muuhun elämään.

Jopa 30-35 vuoden laina-aika on mahdollinen - tilanteesta riippuen. Laina-ajan alkuun on mahdollista hyödyntää jopa 6 kuukauden lyhennysvapaa taloudellisen puskurin kerryttämiseen ja vaurastumisen aloittamiseen.


Testaa, minkä kokoinen laina sopisi talouteesi

Kokeile lainalaskuria

Muista säästää ja sijoittaa samalla kun maksat lainaasi pois

Katso, miten varallisuutesi karttuisi


Tämä ei ole pankin lainatarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan ja lyhennysvapaan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Missä vaiheessa asunnon ostoa olet? 

Oletko ostamassa ensimmäistä asuntoasi? Mietitkö asunnonvaihtoa tai pohditko sijoitusasunnon hankintaa? Vai onko haaveenasi oma mökki?

Lue vinkit asunnonhankintaan

Hae lainaa

   Täytä lainahakemus

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.