Mastercard Debit

Maksukortti arkeen ja matkalle.

 • Maksukortti kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
 • Osaa lähimaksamisen
 • Valitse haluamasi kuva-aihe valikoimastamme

Tutustu Etuohjelmaan

Mastercard Debit -kortti kuuluu kaikkiin päivittäispalvelupakettiihimme.

Maksat ostokset ja teet verkko-ostoksia ympäri maailmaa suoraan tililtäsi. Lähimaksuominaisuudella voit maksaa ostoksesi nopeasti kassalla.

Voit nostaa käteistä pankkiautomaateilla sekä kotimaassa että matkustaessasi. Saat kortillesi saman tunnusluvun kuin muihinkin Danske Bankin kortteihisi ja voit valita korttisi kuosin monista vaihtoehdoista.

Voit liittää korttisi MobilePay-maksusovellukseen, jolla siirrät rahaa kätevästi kavereille ja maksat ostoksesi laajenevassa kumppaniverkostossa.

Halutessasi voit tilata myös tilisi saldon varmentavan Mastercard Debit Electronic -kortin, jossa ei ole lähimaksu-ominaisuutta.

Mastercard Debit

Tietoa kortista

 • Lähimaksaminen

  Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

  Kaikki yli 25 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

  Halutessasi voit tilata myös tilisi saldon varmentavan Mastercard Debit Electronic -kortin, jossa ei ole lähimaksu-ominaisuutta.

 • Käteisnostot

  Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankkiautomaatista kotimaassa ja ulkomailla. Myös TalletusOtto-automaatista voi nostaa käteistä. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maarajaus

  Maarajaus

  Maantieteellistä aluerajausta hyödyntämällä päätät itse missä korttiasi voidaan käyttää ja huolehdit samalla sen käytön turvallisuudesta. Voit sallia ja rajoittaa korttisi käyttöä kotimaassa, eri maanosissa (Eurooppa, Aasia, Oseania, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Afrikka) ja verkkokaupoissa. Voit tehdä muutokset helposti itse verkko-, mobiili- ja tabletpankeissa (iPhone & Android). Voit sallia käyttöalueen toistaiseksi tai määräajaksi. Kun korttisi uusiutuu tai tilaat uuden kortin kadonneen, varastetun tai rikkoutuneen kortin tilalle, siirtyvät rajoitukset automaattisesti uuteen korttiisi. Maarajauksen aktivoiminen ei vaikuta MobilePayn toimintaan.

 • Mastercard Debit K-Plussa

  Mastercard Debit K-Plussa

  Maksukortilla voit maksaa ostokset suoraan tililtäsi. Korttisi tarkistaa aina tilisi katteen, joten et voi ylittää tiliäsi. Voit kerryttää samalla kätevästi Plussa-pisteitä maksaessasi kortilla K-Plussa verkoston liikkeissä tai näyttämällä korttia kassalla.

 • Mastercard Debit -opiskelijakortti

  Mastercard Debit -opiskelijakortti

  Tilaa Frankin opiskelijakortti, jossa on Danske Bankin tarjoama Mastercard Debit -maksuominaisuus. Se on ilmainen kaikille korkeakouluopiskelijoille. Hyödynnät opiskelijaetusi ja maksat ostoksesi yhdellä kortilla. Tulet samalla Danske Bankin asiakkaaksi ja saat kuukausimaksutta Silver-palvelupaketin. Edut ovat voimassa iästä riippumatta, kun sinulla on käytössäsi Frankin myöntämä Mastercard Debit-opiskelijakortti.

  Ota edut käyttöön ja tilaa Frankin Mastercard Debit-opiskelijakortti

 • Kuva-aiheet

  Kuva-aiheet

  Voit valita korttiisi mieleisesi kuva-aiheen tai klassisen Danske Bank -teeman.

  Tutustu kuva-aiheisiin

KORTTI

Käyttövinkkejä

 • Varakortti matkalle mukaan

  Gold- ja Platinum-päivittäispalvelupakettiin kuuluu yhdistelmäkortin lisäksi erillinen debit-kortti ilman lisämaksua. Ota molemmat kortit mukaan aina kun haluat varmistaa kortin käyttömahdollisuuden, siltä varalta että toinen korttisi katoaa tai rikkoutuu.

 • Yksi PIN-koodi

  Saat halutessasi kaikkiin kortteihisi saman PIN-koodin. Se helpottaa eri korttien käyttämistä, jos vaikka käytät kakkoskorttiasi vain harvoin.

 • Onko korttisi hukassa? Ei hätää

  Hukkunut kortti on mahdollista sulkea tilapäisesti mobiili- ja tablet-sovelluksessamme. Kortin löydyttyä saat avattua sen helposti samasta paikasta.

 • Apua ympäri vuorokauden

  Jos korttisi katoaa tai varastetaan, ilmoita siitä välittömästi. Voit ilmoittaa katoamisesta myös mobiilipankissa. Palvelemme sinua 24 h/ vrk.

  Asiakaspalvelu
  • 0200 2580 (pvm/mpm) ma-pe 8-20.
  • Danske Bankin verkkopankki
  • Danske Bankin konttorit

  Katoamisilmoitukset ja korttien sulkupalvelu 24 h
  • Suomessa 0200 2585 (pvm/mpm)Ulkomailla +358 200 2585.
  • Jos korttisi on varastettu, tee myös rikosilmoitus poliisille ja toimita kopio rikosilmoituksesta pankkiin.
 • Maksa kortilla turvallisesti

  Huomioi turvallisen maksamisen ohjeet ja käytä verkkomaksamisessa Mastercard Secure Codea.

 • Hyödynnä Priceless Cities -tarjoukset

  Mastercardin Priceless Cities –ohjelmassa saat ainutlaatuisia tarjouksia ja unohtumattomia elämyksistä esimerkiksi Tukholmassa, Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa.

  Rekisteröidy: www.priceless.com
 • Käyttövinkkejä matkallesi

  Maksa paikallisessa valuutassa
  Voit saada maksupäätteellä kysymyksen, että haluatko maksaa kortilla euroissa tai maan paikallisessa valuutassa. Maan paikallisessa valuutassa maksaminen antaa sinulle useimmiten paremman valuutanvaihtokurssin.

  Laske valuuttakurssi
  Mietitkö, minkä valuuttakurssin todella sait ostoksestasi ulkomailla? Muistathan, että mobiilipankissasi on valuutanmuuntaja, jolla voit helposti laskea valuuttakurssin ostoksillesi ulkomaan valuutassa.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.