Mastercard Debit

Maksukortti arkeen ja matkalle.

 • Maksukortti kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
 • Veloitus suoraan tililtä

Hae korttia verkkopankissa

Mastercard Debit -kortti kuuluu kaikkiin päivittäispalvelupaketteihimme.

Maksat ostokset ja teet verkko-ostoksia ympäri maailmaa suoraan tililtäsi. Lähimaksuominaisuudella voit maksaa ostoksesi nopeasti kassalla.

Voit nostaa käteistä pankkiautomaateilla sekä kotimaassa että matkustaessasi. Saat kortillesi saman tunnusluvun kuin muihinkin Danske Bankin kortteihisi.

Voit liittää korttisi MobilePay-maksusovellukseen, jolla siirrät rahaa kätevästi kavereille ja maksat ostoksesi laajenevassa kumppaniverkostossa.

Mastercard Debit

Tietoa kortista

 • Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

 • Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankki- ja TalletusOtto-automaatista kotimaassa sekä pankkiautomaateista ulkomailla. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa ja samalla suljemme kotimaan käytön. Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä.

  Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta.
  Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

 • Mastercard Debit K-Plussa

  Maksukortilla voit maksaa ostokset suoraan tililtäsi. Korttisi tarkistaa aina tilisi katteen, joten et voi ylittää tiliäsi. Voit kerryttää samalla kätevästi Plussa-pisteitä maksaessasi kortilla K-Plussa verkoston liikkeissä tai näyttämällä korttia kassalla. Lue lisää K-Plussan lisäämisestä Danske Bankin kortteihin.

 • Lapset ja pankkikortti 


  Voit tilata kortin yli 8-vuotiaalle lapsellesi, joko osana MunRahat–palvelua tai erillisenä liitettynä lapsen käyttötiliin. Lue lisää
  Hallitset omassa mobiili- tai verkkopankissasi lapsesi kortin maarajauksia sekä voit tarvittaessa sulkea kortin.

KORTTI

Käyttövinkkejä

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.