Siirry sisältöön

Käyttölaina

Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva luotto suunnitelmien ja arjen yllättävien menojen rahoittamiseen

 • Limiitti 2 000 - 10 000 euroa*
 • Mahdollisuus kahteen vuosittain toistuvaan maksuvapaaseen
 • Maksat luottoa pois kerran kuukaudessa haluamassasi tahdissa ja se on uudelleen käytettävissäsi

Sovittuasi Käyttölainasta kanssamme, se on jatkuvasti käytettävissäsi. Voit siirtää rahaa tilillesi, maksaa laskuja ja tasata suurempia kuluja useammalle kuukaudelle. Käyttölainan avulla sinulla on mahdollisuus pitää maksupuskuria yllättävien ja toistuvien isojen menojen, kuten autohuollon, varalta. Voit tarvittaessa hakea Käyttölainaasi korotusta verkkopankissa.

Käyttölaina

Tietoja lainasta

 • Korko

  Korko

  Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365 –viitekorkoon ja siihen lisätään 9 prosenttiyksikköä.

LAINA

Käyttövinkkejä ja neuvoja

 • Yllättävien menojen varalle

  Jos esimerkiksi kodinkone hajoaa tai autoon tulee kalliimpi remontti, on näiden rahoitus mahdollista hoitaa käyttölainalla.

 • Koko perheen lomamatkan rahoittaminen

  Lomamatkan rahoittaminen onnistuu tarvittaessa kätevästi käyttölainalla. Lomareissun jälkeen maksettuasi käytetyn saldon pois, voit seuraavana vuonna käyttää jälleen lomaa varten käyttölainaa. Vältät siis uuden lainan hakemisen vaivan.

 • Joustava maksutapa

  Käyttölainaa voit lyhentää valitsemasi suuruisella lyhennyksellä. Halutessasi voit myös milloin tahansa lyhentää lainaa nopeammin pois tai maksaa vaikka koko lainan kerralla pois. Tämä onnistuu verkkopankissa tavallisella omien tilien välisellä siirrolla.

 • Käytön helppous ja turvallisuus

  Käyttölainan käyttäminen onnistuu helposti ja turvallisesti verkko-, mobiili- ja tabletpankeissa. Sinun ei tarvitse murehtia, että käyttölainasi joutuisi vääriin käsiin. Käyttölainassa ei ole erillistä korttia, kuten luottokortissa.

Lue myös


Esimerkki: Käyttölainan todellinen vuosikorko on 16,3 % laskettuna 2000 euron luotolle (2.9.2019). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 2484,80 euroa laskettuna 2000 euron luotolle (2.9.2016), sisältäen vuosimaksut 3*70 euroa kolmelta vuodelta. Luotosta ei peritä muita palkkioita. Käyttölainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on kolme vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 36 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Viitekoron arvo käyttölainalla määräytyy joka maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän noteerauksen mukaan. Luottosopimus tehdään kolmen vuoden määräajaksi ja sopimuksen jatkamiseksi uudeksi kolmen vuoden määräajaksi voidaan myös neuvotella. Määräajan päättymisen jälkeen sinulla on oikeus maksaa luotto takaisin valitsemallasi lyhennysmäärällä. Tämä ei ole lainatarjous. Käyttölainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.