Webinaari: Osakesäästötili ja PS-tili sijoittajan ratkaisuina

ke 24.11 klo 17.30

Osakesäästötili on saavuttanut suosiota sijoittajien keskuudessa, kun se tuotiin tarjolle vuoden 2020 alussa. Pitkäaikaissäästötili eli PS-tili on ollut viime vuosina vähemmän esillä, mutta tarjoaa edelleen eläkepäiviä varten säästäjälle hyötyjä, joita muissa säästämismuodoissa ei ole tarjolla.

47285c58-8162-43c6-9b71-363f3ed6abbe

Danske Bankin ja Suomen Osakesäästäjien yhteisessä webinaarissa perehdymme osakesäästötilin ja PS-tilin keskeisiin toimintaperiaatteisiin ja hyötyihin sijoittajan pitkäaikaisina välineinä.

Lähetyksessä teemoja avaamassa Osakesäästäjien puheenjohtaja, professori Timo Rothovius ja Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiainen.

Lähetys alkaa keskiviikkona 24.11. klo 17.30. Lähetyksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Asiantuntijat 


Timo Rothovius

Timo Rothovius on Suomen Osakesäästäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä Vaasan yliopiston laskentatoimen ja rahoituksen professori. Hän on aktiivisena keskustelijana ja esitelmöitsijänä laajasti tukenut tietämyksen kasvattamista sijoittamisesta ja rahoitusalalta suomalaisten keskuudessa.

 

Timo Turtiainen

Timo Turtiainen työskentelee sijoituspäällikkönä Danske Bankissa sijoitusratkaisujen ja –neuvonnan kehitystehtävissä osana pohjoismaista tiimiä.

 

Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien edut sijoittamiseen

Danske Bank tarjoaa Osakesäästäjien jäsenille laajan etukokonaisuuden niin sijoituspalveluiden kuin muiden pankkipalvelujen osalta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.