Webinaari: Kokonaisvarallisuuden suunnittelu

Ke 27.4.2022 klo 17.30

71c55b52-46ea-4b49-86ea-61b8bf1c1708

Ohjelma

Tervetuloa osallistumaan webinaariin, jossa käsitellään varallisuuden ja talouden kokonaisvaltaisen suunnittelun keskeisiä teemoja.

Yksittäiset sijoituskohteet tai ratkaisut nousevat usein keskiöön varallisuuden kasvattamisesta puhuttaessa. Talouden suunnittelu, omaisuuden suojaaminen sekä varallisuuden kasvattamisen mahdollisuudet muodostavat kuitenkin monipuolisen kokonaisuuden, jota on hyvä suunnitella kokonaisuutena omiin tavoitteisiin perustuen.

Katso webinaari tästä. Lähetyksen kesto 35:29.

Asiantuntijat

Kokonaisvaltaisen varallisuussuunnittelun keskeisiä teemoja ja mahdollisuuksia lähetyksessä avaavat Suomen Osakesäästäjien puheenjohtaja, professori Timo Rothovius ja Danske Bankin Private Bankingin johtaja Matti Salo.

 

 

Timo Rothovius

Timo on Suomen Osakesäästäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä Vaasan yliopiston laskentatoimen ja rahoituksen professori. Hän on aktiivisena keskustelijana ja esitelmöitsijänä laajasti tukenut tietämyksen kasvattamista sijoittamisesta ja rahoitusalalta suomalaisten keskuudessa.

 

Matti Salo

Matti toimii Danske Bankin Private Bankingin johtajana, ja hänellä on useiden vuosien kokemus suomalaisten varallisuuden ja talouden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja kehittämisestä

Tutustu Danske Premiumiin

Danske Premium -asiakkaana saat kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman ja oman nimetyn varallisuusasiantuntijan käyttöösi.

Lue lisää Danske Premiumista

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.