WEBINAARITALLENNE:
Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät –
Talvi 2023

Tallenne keskiviikolta 7.12.2022

834247fd-5723-4f14-9472-dae9914d1c02

Ohjelma

Tervetuloa seuraamaan webinaaria, jossa avaamme viimeisimmän sijoitusnäkemyksemme ja talouden teemoja siirryttäessä kohti vuotta 2023.

Talouden ja sijoitusmarkkinoiden keskeisinä teemoina ovat olleet erityisesti Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa, inflaatio, odotukset taantumasta sekä erilaiset poliittiset riskit. Syksyllä on nähty nousuakin osakemarkkinoilla, mutta onko vielä liian aikaista huokaista helpotuksesta ja millainen talouden taantuma edessämme häämöttää?

Juuri julkaistun uuden sijoitusnäkemyksemme myötä ajankohtaisia näkymiä sekä maailmantalouden kuvaa lähetyksessä avaavat Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

AsiantuntijatKaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina, ja vastaa osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä.

 Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki toimii Danske Bankin Suomen pääekonomistina, ja vastaa muun muassa kotimaan talouden suhdannekuvan ennustamisesta ja kansainvälisen taloudellisen informaation tuomisesta päätöksenteon tueksi.


Sijoitusnäkemys: Osakemarkkinoilla syytä olla yhä varovainen - hyviä mahdollisuuksia joukkovelkakirjoissa

Lue artikkeli

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.