WEBINAARITALLENNE:

Miltä näyttää sijoittajan verotus vuonna 2023?

Tallenne keskiviikolta 18.1.2023

Ohjelma

Webinaarissa avaamme, miltä näyttää suomalaisen sijoittajan verotus kansainvälisessä vertailussa, ja millaisia sijoittajan verotukseen liittyviä teemoja Osakesäästäjät pyrkii toiminnassaan edistämään. Lisäksi käymme läpi sijoittajalle keskeisiä eriä, jotka on hyvä huomioida vuoden aikana verotuksen osalta sekä kevään veroilmoitusta tarkastaessa.

Maksuun menevät verot eivät ole kategorisesti huono asia. Se kertoo, että sijoitustoimintasi on ollut kannattavaa. Verotuksen ymmärtäminen ja verovähennysten tekeminen voi tuoda pienelläkin vaivannäöllä merkittävää rahallista hyötyä, varsinkin kun huomioidaan korkoa korolle -ilmiön merkitys pitkäjänteiselle sijoittajalle.

Konkretisoimme lähetyksessä myös, miten sijoittajan välineet – osakesäästötili, arvo-osuustili sekä eläkesäästämisen osalta ps-tili – toimivat erilaisissa tilanteissa myös verotuksen osalta.

5b572f12-16a1-42b3-b547-8a18d3b42c2f

Asiantuntijat

Teemoja lähetyksessä avaavat Suomen Osakesäästäjien hallituksen puheenjohtaja Karri Salmi yhdessä Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiaisen kanssa.


Karri Salmi

Keväällä 2022 hallituksen puheenjohtajaksi valittu Karri Salmi on toiminut 20 vuotta Varsinais-Suomen Osakesäästäjien hallituksessa ja viimeiset vuodet puheenjohtajana.


Timo Turtiainen

Timo Turtiaisella on kokemusta yli 14 vuoden ajalta työstä sijoitusten parissa. Nykyisin hän työskentelee sijoituspäällikkönä Danske Bankissa. Työssään hän keskittyy sijoituspalveluiden, tuotteiden ja neuvonnan kehittämiseen osana pohjoismaista tiimiä.


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.