WEBINAARITALLENNE:
Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät –
Syksy 2023

Tallenne keskiviikolta 20.9.

Ohjelma

Maailmalla pörssi-indeksit ovat nousseet taas lähelle aiempia huippujaan ja markkinoiden hermostuneisuus näyttää laskeneen kesän aikana. Optimismi tuntuu siten lisääntyneen ja odotuksia on ilmassa inflaation hidastumisesta sekä keskuspankkien koronnostojen päättymisestä.

Mitkä ovat näkymät tästä eteenpäin taloudessa ja sijoitusmarkkinoilla – onko optimismille ja kurssinousun jatkumiselle vielä tilaa? Vai ovatko synkät pilvet vyörymässä ylle tuoden sijoittajalle syksyn ja talven aurinkoisen kesän päätteeksi?

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoidemme ajatukset ajankohtaisista sijoitusnäkemyksen, markkinoiden ja talouden teemoista. Lähetyksessä mukana Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

79428f63-17b7-4777-8ef1-f61e08869a80

AsiantuntijatKaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina, ja vastaa osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä.

 Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki toimii Danske Bankin Suomen pääekonomistina, ja vastaa muun muassa kotimaan talouden suhdannekuvan ennustamisesta ja kansainvälisen taloudellisen informaation tuomisesta päätöksenteon tueksi.


Suhdannekatsaus: korkeat korot jarruttavat Suomen taloutta

Lue suhdannekatsaus

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.