WEBINAARITALLENNE:
Osinkokevät orastaa – onko kotimaisessa pörssissä ja maailmantaloudessa valoa näkyvissä?

Tallenne keskiviikolta 31.1. klo 17.30

Ohjelma

Tervetuloa Suomen Osakesäästäjien ja Danske Bankin yhteiseen webinaarin, jossa avaamme kotimaisen pörssin kevään osinkonäkymiä sekä yritysten nykytilanteen taustoja ja toimintaympäristön näkymiä. 
Lisäksi otamme tarkasteluun maailmantalouden suhdannenäkymien teemoja sekä keskeisiä riskejä ja mahdollisuuksia.

Takana on maailmanlaajuisesti katsottuna hyvä pörssivuosi, vaikkakin kotimaisen pörssimme osalta taival on ollut vaatimattomampi. Myös talous on erityisesti Yhdysvalloissa pitänyt pintansa, Suomen ja Euroopan näkymien ollessa vastaavasti vaatimattomampia.

Inflaation maltillistuessa myös markkinoiden odotukset ohjauskorkojen tulevista laskuista kiihtyivät viime vuonna, mikä ajoi korkotasoja alas ja pörssikursseja ylös kohti historiallisia huipputasoja.  

Ovatko kuitenkin odotukset korkojen laskusta jo ylimitoitettuja? Törmääkö markkinoiden euforia talouden realiteetteihin ja onko kotimaisten pörssiyritysten näkymissä jo valoa? 

c7c76e9d-9672-4df6-a537-d201690aee4a

Asiantuntijat

Studiossa keskustelemassa Danske Bankin pääanalyytikko Minna Kuusisto, Danske Bank Asset Managementin kotimaisten osakkeiden salkunhoitaja Ville Kivipelto ja Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.


 Minna Kuusisto
Pääanalyytikkona Minna Kuusisto seuraa makro- ja markkinateemoja laajasti, mutta vastaa sen lisäksi Danske Bankin kehittyvien markkinoiden tutkimuksesta.


Ville Kivipelto

Ville Kivipelto hoitaa Danske Invest Suomi Osake -rahastoa sekä suomalaisiin osakkeisiin sijoittavia varainhoitosalkkuja Danske Bankissa.


 Victor Snellman
Victor Snellman toimii Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtajana. Osakesäästäjien tarkoituksena on auttaa suomalaisia vaurastumaan. Osakesäästäjät on aktiivisesti esillä sijoittajan arjessa ja sijoittamiseen liittyvässä julkisessa keskustelussa.


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.