WEBINAARI:
Teknologiajättien valtaamat pörssit –
Mitä suomalaisen sijoittajan tulisi tietää?

Tiistaina 7.5. klo 17.30

Ohjelma

Yhdysvaltain osakemarkkinat ovat viime vuosina dominoineet teknologiajättien vetäminä maailman pörssi-indeksiä. Erityisesti niin sanotut "Magnificent Seven" -yhtiöt ovat olleet otsikoissa ja rikkoneet uusia pörssikurssiennätyksiä. Samalla moni muu yritys on jäänyt jälkeen tuottokehityksessä. Ja kuten monelle tuttua, Suomen pörssi on tänäkin vuonna jäänyt entisestään takamatkalle maailman pörsseistä.

Monia voi alkaa mietityttää, onko tämä jättien hallitsema aikakausi ja keskittynyt menestys jo merkittävä riski maailman pörsseille, taloudelle ja pahimmillaan jopa yhteiskuntarakenteille? Ovatko suurtoimijoiden määräävä asema sekä jo toteutuneet mittavat tuotot myös omiaan alentamaan odotuksia pörssien tulevien vuosien tuotoista?

Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia Suomen Osakesäästäjien ja Danske Bankin yhteisessä webinaarissa 7.5. klo 17.30. Asiantuntijavieraidemme johdolla haemme oivalluksia teknologiajättien roolista ja vaikutuksesta koko sijoitusmaailmaan sekä siihen, miten sijoittajan on syytä ottaa kehityskulku huomioon omassa toiminnassaan.

Tervetuloa mukaan!

77081fc8-9212-4da5-bc32-1899de1569a4

Asiantuntijat

Studiossa keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto,
analyytikko Antti Ilvonen ja Suomen Osakesäästäjien hallituksen puheenjohtaja Karri Salmi.


Kaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina vastaten osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä. Hän on myös suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin toinen juontaja, ja on aiemmin toiminut osakesalkunhoitajana.


Antti Ilvonen

Antti Ilvonen toimii Danske Bankin makrotutkimustiimin seniorianalyytikkona ja vastaa pankin Yhdysvaltojen talous- ja rahapolitiikkanäkemyksestä.


Karri Salmi

Keväällä 2022 hallituksen puheenjohtajaksi valittu Karri Salmi on toiminut 20 vuotta Varsinais-Suomen Osakesäästäjien hallituksessa ja viimeiset vuodet puheenjohtajana.


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.