Webinaaritallenne:
Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät –
kesä 2024

Tallenne keskiviikolta 12.6.2024

Ohjelma

Sijoittajan ensimmäinen vuosipuolikas näyttää sujuneen pääsääntöisesti positiivissa merkeissä. Maailmanlaajuisesti osakkeiden positiivinen vire on jatkunut. Paranevia tuottokehityksiä on nähty myös Yhdysvaltoja ja siellä majailevia kasvuyhtiöitä laajemmin – esimerkiksi edellisen vuoden heikoimpiin kuuluneet Kiina ja Suomi ovat petranneet pörsseissä viime aikoina.

Korkojen laskun siirtyminen pidemmälle viime ja alkuvuoden innokkaimpiin odotuksiin nähden on kuitenkin näkynyt korkosijoitusten latteana tai lievästi negatiivisena arvonkehityksenä.

Mutta jatkuuko pörssien aurinkoinen taival tästä eteenpäin vai uhkaavatko esimerkiksi korot jäädä tiukemmin korkeammille tasoille? Tai onko talouden kuva muista syistä himmenemässä aiheuttaen sijoittajille pettymyksen kylmiä suihkuja keskelle kesähelteitä?

Webinaarissa käsittelemme muun muassa näitä talouden ja sijoitusmarkkinoiden keskeisiä teemoja tuoreen sijoitusnäkemyksemme valossa. Studiossa keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

3ae99c47-75eb-4486-9a9e-1062f711ec21

AsiantuntijatKaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina, ja vastaa osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä.Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki toimii Danske Bankin Suomen pääekonomistina, ja vastaa muun muassa kotimaan talouden suhdannekuvan ennustamisesta ja kansainvälisen taloudellisen informaation tuomisesta päätöksenteon tueksi.


Uudelle asiakkaalle Suomen Osake­s­äästäjien jäsenyys jopa kahdeksi vuodeksi!

Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja paitsi sijoittamiseen myös laina-asioihin.

Tutustu etuihin

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.