WEBINAARITALLENNE:
Eurooppa ja Suomi sijoittajan silmin
– menestyksen avaimet

Tallenne keskiviikolta 25.9. klo 17.30

Ohjelma

Euroopan talous ja osakemarkkinat ovat finanssikriisin jälkeisinä vuosina jääneet Yhdysvaltojen jalkoihin. Nopeinta kasvua ajavien toimialojen keskittymä on selvästi ollut Euroopan ulkopuolella, ja erityisesti kotimainen markkinamme on jäänyt viime vuosina muun maailman jälkeen.

​​Mutta olisiko Venäjän hyökkäyssodan, inflaation ja korkeiden korkojen kurittamalle talousalueelle viimeinkin parempaa luvassa?

​​Mikä saisi suomalaiset osakkeet parempaan nousuun, mitä haasteita on näkyvissä ja mitkä toimialat voisivat hyötyä esimerkiksi Euroopan teollisuuden paranevista näkymistä sekä tulevaisuuden kehityksen painopisteistä?

Webinaarissa näitä teemoja sijoittajan näkökulmasta avaavat Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja salkunhoitaja Ville Kivipelto sekä Suomen Osakesäästäjien puheenjohtaja Karri Salmi.

7e7f5533-bde7-4348-b4d5-601650af83e7

Asiantuntijat

Studiossa keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto,
salkunhoitaja Ville Kivipelto ja Suomen Osakesäästäjien hallituksen puheenjohtaja Karri Salmi.


Kaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina vastaten osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä. Hän on myös suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin toinen juontaja, ja on aiemmin toiminut osakesalkunhoitajana.


Ville Kivipelto

Ville Kivipelto hoitaa Danske Invest Suomi Osake -rahastoa sekä suomalaisiin osakkeisiin sijoittavia varainhoitosalkkuja Danske Bankissa.


Karri Salmi

Keväällä 2022 hallituksen puheenjohtajaksi valittu Karri Salmi on toiminut 20 vuotta Varsinais-Suomen Osakesäästäjien hallituksessa ja viimeiset vuodet puheenjohtajana.


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.