Korkeakoulutettu, hyödynnä tuntuvat etusi asuntolainassa

Akavan jäsenliiton jäsenelle Danske Bankin asuntolaina ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota, jolloin säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat ilman kuluja.

Sinulle sopiva asuntolaina antaa avaimet taloudelliseen mielenrauhaan.

Hae lainaa Kokeile asuntolainalaskuria

Etumme Akavan jäsenliiton jäsenille

  • Pienempi marginaali
  • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
  • Lyhennysvapaat ilman kuluja
  • Portaistettu maksuohjelma
  • Edullisemmat päivittäispalvelut
  • Korotettu korvaus Lainaturvaan

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880 (ma–pe 9–16, pvm/mpm)

Tarkista kuuluvatko edut sinulle

Asuntolaina aina edullisemmin

Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. 
Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin kuin asiakkaat ilman liiton jäsenyyttä. Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

Asuntolaina ilman kuluja – säästä aina vähintään 300 euroa

Sinulta ei peritä oman asunnon asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa. 

Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin

Saat 25–50% alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäisetu ei koske Danske Nuoriso ja Danske Opiskelija -eturyhmiä. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä ja pankkitunnukset. Alennus koskee myös Mastercard Platinum ja Gold -luottokortteja.

Lyhennysvapaat ilman kuluja – säästä 180 euroa joka kerta

Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua. Säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa, esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen. Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Elämääsi sopiva maksuohjelma lyhennystasoilla

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Esimerkki lyhennystasojen hyödyntämisestä

  1. Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
  2. Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
  3. Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2–3 eri lyhennystasoa. Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

40 % korotus Lainaturvan vakuutuskorvaukseen

Lainaturva on suojanasi, jos elämä yllättää, ja kriisin kohdatessa voit keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin. Lainaturvalla turvaat lainan takaisinmaksua, jos kuolemantapaus tai vakava vammautuminen muuttaa perheesi suunnitelmia. Jäsenetuna saat vakuutuskorvaukseen 40 % korotuksen korvaustilanteissa.
Edun voimassaolo vahvistetaan kalenterivuosittain*.

Tutustu lainaturvaan

*Lainaturvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum), joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Mandatum asiamiehenä. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,814% (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 5,012%). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 296 580,82 euroa, sis. järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 1.8.2023 korkotiedoilla.

Danske Bankin asuntolaina

Danske Bankista saat asuntolainan oman elämäsi ehdoilla. Erilaisilla jousto- ja turvaominaisuuksilla saat asuntolainastasi juuri omaan tilanteeseesi sopivan. Sopivan kokoinen asuntolaina mahdollistaa omaisuuden kerryttämisen myös säästämällä asuntolainan lyhentämisen aikana. Asiakkaanamme saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista ja muita etuja.

Tutustu asuntolainaan

Sijoituspalveluedut

Akavalaisena saat etuja sijoittamiseen ja vapauden valita juuri sinulle sopivat palvelut

Lue sijoituspalvelueduistamme

Etulaina

Lainaa tilapäiseen tarpeeseen kilpailukykyisellä korolla.

Tutustu etulainaan

Vastavalmistunut

Mastercard Platinum -luottokortti ja laajimmat päivittäispalvelut maksutta.

Tutustu vastavalmistuneen etuihin

Tutki kotisi ympäristökestävyyttä kätevällä laskurilla

Tutustu Kestäväkoti.fi-palveluun (avautuu uudessa ikkunassa)

Kestävä koti logo

Yhteistyösopimuksen tehneet Akavan jäsenliitot:

Agronomiliitto, Akavan Erityisalat, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Akavan Yleinen Ryhmä ry, Diakoniatyöntekijöiden Liitto DTL, DIFF - Ingenjörerna i Finland rf, Insinööriliitto IL, Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT ry, AKI-liitot ry, KTK Tekniikan Asiantuntijat, Loimu ry (ennen LAL, YKL ja Metsänhoitajaliitto), Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Professoriliitto, Päällystöliitto, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Ekonomit, Suomen Eläinlääkäriliitto, Suomen Farmasialiitto, Suomen Fysioterapeutit Ry, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Lakimiesliitto, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto ry, Suomen Psykologiliitto, Suomen Puheterapeuttiliitto ry, Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL, Suomen Toimintaterapeutit Ry, Suomen Työterveyshoitajaliitto, Tekniikan akateemiset TEK, Tieteentekijöiden liitto, Tradenomiliitto TRAL, Tullivirkamiesliitto ry (Ammattiliitto AVA), Upseeriliitto, Verovirkailijain Liitto ry (Ammattiliitto AVA), Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut sekä Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry.

Jos listasta herää kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä omaan liittoosi.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading