Oletko ostamassa asuntoa?

Oli mielessäsi ensimmäinen oma koti, kodinvaihto tai sijoitusasunnon osto, aloita tästä. Täytä lainahakemus kätevästi verkossa. Me soitamme sinulle ja pohdimme yhdessä, millainen asuntolaina olisi juuri sinulle sopiva.

Askeleet kohti uutta kotia

Uusi koti kiikarissa?

Täytä lainahakemus kätevästi verkossa 

Keskustellaan yhdessä minkälainen asuntolaina sopii sinulle

 

Tarjous ja kaupat

Muutto

Lainalaskuri

Suunnittele lainaasi laskurilla. Voit vertailla lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja.

Tasaerä
Tasaerä (annuiteetti) on maksuerä, joka sisältää lainan koron ja lyhennyksen. Koron aleneminen pienentää maksuerää ja koron nousu vastaavasti suurentaa sitä. Laina-aika ei muutu.
Kiinteä tasaerä
Kiinteä tasaerä maksuerä on kiinteä. Korkotason muutokset vaikuttavat vain laina-aikaan. Maksuerä ei muutu. Jos valitset kiinteän tasaerän, voi laina-ajan pituuteen liittyä rajoitteita.
Tasalyhenteisen
Tasalyhenteisen lainan lyhennyksen määrä pysyy samana koko laina-ajan. Maksuerä saadaan lisäämällä korko lyhennyksen määrään. Koron aleneminen ja lainamäärän väheneminen pienentävät maksuerää ja koron nousu suurentaa sitä.
Valitse kuinka ison osan jäljellä olevasta lainamäärästä vakuutus kattaa.
Valitse...
110%
100%
50%
Laske

 

Lainalaskelma

Lainan tiedot Korko 2 % korkeampi
Tarvittava lainan määrä 143 000 € 143 000 €
Laina-aika 20v 20v
Maksuerä 723 € 867 €
Ensimmäinen maksuerä 723 € 867 €
Ensimmäisen maksuerän korko 239 € 477 €
Viimeisen maksuerän korko 0 € 1 €
Ensimmäinen vakuutusmaksu x € x €
Kokonaiskorko 2 % 4 %

Lainan tiedot on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. 

Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Lainaturvan vakuutusmaksu on vain arvio. Vakuutusmaksun määrään vaikuttavat turvan taso ja vakuutettujen ikä.
Vakuutusmaksu yleensä alenee, kun lainan määrä alenee.

Lainaturvaa varten vakuutettavan tulee allekirjoittaa hyväksyttävä terveysselvitys. Lainaturvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Vakuutusmaksu ei sisälly tässä laskettuun kuukausimaksuun.

 

Lainalaskuri

Selvitä taloudelliset mahdollisuutesi lainalaskurin avulla. 

Lainalaskuri

 

Lainavalitsin

Kokeile, millainen asuntolaina sopii juuri sinulle.

Lainavalitsin

Lue myös


Esimerkki: Jos asiakas ottaa 175 000 euron asuntolainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 0,85 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 0,95 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 192 287,77 euroa, sis. Järjestelypalkkion 1050 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 9.9.2019 tilanteesta)