Danske ID -tunnistussovellus

Danske ID on mobiililaitteeseen ladattava tunnistussovellus, jonka avulla kirjaudut verkko- ja mobiilipankkiisi sekä tunnistaudut muihin palveluihin ja hyväksyt verkossa tehtäviä ostoja.

 

 Lataa Danske ID 

 

Näin otat Danske ID:n käyttöösi


  • Lataa Danske ID puhelimeesi Apple Storesta tai
    Google Play-sovelluskaupasta.

Danske ID:n avulla...

 Kirjaudut verkkopankkiin

Hyväksyt Danske ID:n avulla kirjautumisen verkkopankkiisi tai yrityksen District-portaaliin. Käytät tunnistussovellusta myös kirjautuessasi ensimmäistä kertaa mobiilipankkiin.Vahvistat verkko-ostokset

Vahvistat verkko-ostosi kätevästi pankkitunnuksillasi.Tunnistaudut palveluihin

Tunnistaudut kolmannen osapuolen palveluihin, kuten esimerkiksi KELA:n tai Verohallinnon sivuille. Pankkitunnuksilla tunnistaudut myös puhelinpalveluumme. 
fc78ce67-00090254-dc3ffd13
8f828db7-00090254-6b3d6534
c229b3b6-00090254-b56afb9c

Kysymyksiä ja vastauksia

Pidä turvakortti edelleen tallella

Turvakorttien poistuminen johtuu kaikkia pankkeja koskevan uudistetun maksupalveludirektiivin vaatimuksista, joiden tavoitteena on tehdä maksamisesta entistä turvallisempaa ja varmempaa.

Säilytäthän muovista turvakorttiasi vielä toistaiseksi. Danske ID:n käyttö ei ole toistaiseksi mahdollista esimerkiksi soittaessasi puhelinpalveluumme.

Säilytä pankkitunnuksiasi huolellisesti

Ethän koskaan luovuta pankkitunnuksiasi toisen henkilön käyttöön. Säilytä pankkitunnusten salasanaa erillään, mieluiten vain muistissasi. Pankki ei koskaan ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella kysyäkseen tunnuslukuasi tai tunnistussovelluksesi tietoja. Sähköpostiviestimme eivät koskaan sisällä linkkejä mihinkään verkkopalveluun.

Jos kadotat salasanasi, ota viipymättä yhteyttä pankkiin estääksesi pankkitunnustesi luvattoman käytön. Vastuusi pankkitunnustesi väärinkäytöstä lakkaa, kun pankki on vastaanottanut ilmoituksen niiden katoamisesta tai joutumisesta vääriin käsiin. 

Jos puhelimesi katoaa tai varastetaan, ota yhteyttä numeroon 0200 2580 ma–pe 9-17 (pvm/mpm) ja pyydä sulkemaan puhelimeesi ladattu tunnistussovellus.