MunRahat
Eka oma pankkikortti ja mobiilisovellus 8–14 -vuotiaille

MunRahat-palvelun avulla lapsi oppii käyttämään oikeaa rahaa vastuullisesti digitaalisessa maailmassa.

Lapsi saa oman lähimaksullisen kortin ja älypuhelimeen ladattavan sovelluksen rahojen hallintaan. MunRahat-palveluun kuuluu kaksi tiliä: toinen pankkikorttia ja toinen säästämistä varten. Huoltajana voit siirtää helposti rahaa lapsellesi ja valvoa rahankäyttöä omassa mobiilipankissasi. 

C09D4A29


Voit siirtää rahaa lapsellesi

Siirrät rahaa helposti lapsellesi mobiilipankissa tai verkkopankissa. Huoltajana voit päättää, kuinka paljon rahaa lapsi saa käyttää päivässä, viikossa tai kuukaudessa.

Lapsen eka oma mobiilipankki

Lapsi hoitaa omia raha-asioitaan kätevästi MunRahat-sovelluksessa. Ladattuaan puhelimeensa sovelluksen, hän näkee MunRahat-tiliensä saldot ja tapahtumat. Lapsi voi myös siirtää rahaa korttitililtä säästöihinsä ja toisin päin, jos vanhempi on antanut siihen luvan omassa mobiilipankissaan.

Kuvakaappaus MunRahat-palvelusta

Lapsi voi tehdä ostoksia omalla pankkikortillaan

Lähimaksuominaisuudella varustettua korttia voi käyttää kaupoissa sekä sillä voi nostaa rahaa pankkiautomaatista tunnusluvun kanssa. Korttia voi käyttää myös ulkomailla, jos vanhempi on antanut tähän luvan.

Danske Mastercard Debit -kortti

Voit seurata lapsen rahankäyttöä mobiilipankissa

Mobiilipankista näet jatkuvasti, kuinka paljon rahaa lapsesi käyttää. Saat halutessasi ilmoituksen mobiilipankkiin, kun lapsesi on käyttänyt tietyn summan rahaa.

Kuvakaappaus lapsen MunRahat-tilistä mobiilipankissa

Lapsen omiin unelmiin säästäminen

Mun unelmat -osiossa säästämisen aloittaminen lapsen omiin unelmiin on vaivatonta. Kun säästötavoite on aloitettu, on sen seuraaminen helppoa ja innostavaa MunRahat palvelun etusivulla. Tavoitteen täytyttyä rahat voi siirtää lapsen säästötilille unelman toteuttamiseksi.

Kuvakaappaus Mun unelmat -ominaisuudesta

Näin lapsesi saa sovelluksen ja maksukortin

Näin MunRahat-sovellus otetaan käyttöön

Tee tilaus mobiilipankistasi, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Palvelun käyttöönotto edellyttää, että lapsen huoltajilla on Danske Bankin pankkitunnukset ja lapsella henkilökortti tai passi.

Napauta mobiilipankissasi oikeassa alareunassa sijaitsevaa Valikkoa. MunRahat-palvelun löydät Valikon Tuotteet ja palvelut -kohdasta.

Tule asiakkaaksi

MunRahat-sovelluksen käyttö edellyttää sitä, että olette (molemmat huoltajat) lapsesi kanssa Danske Bankin asiakkaita. Asiakkaaksi on helppo tulla.

Tule asiakkaaksi

Usein kysyttyä palvelun ominaisuuksista ja käyttöönotosta

Usein kysyttyä palvelun käytöstä

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.