Kokonaisvaltaista varallisuusneuvontaa

Käytämme asiantuntemustamme, jotta voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuuksia, nyt ja seuraavien sukupolvien aikana. Kattava talouden kokonaiskuva antaa sinulle ja läheisillesi mahdollisuuden tehdä oikeat päätökset tulevaisuutta varten.

Tervetuloa tapaamiseen!

Asiantuntijamme laatii tapaamisessa varallisuussuunnitelman, josta näet taloutesi kokonaistilanteen ja arvion sen kehityksestä tulevaisuudessa.Luo olosuhteet haluamallesi elämälle

 

  • Saat selkeän kuvan varallisuudestasi
  • Näet varallisuutesi kehittymisen eri tilanteissa
  • Saat henkilökohtaisen ehdotuksen siitä, miten voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuudet
  • Teemme sinulle suunnitelman siitä, miten voisit saavuttaa tavoitteesi

Yhdessä voimme arvioida säästöjen ja sijoitusten vaikutuksen talouteesi. Luomme sinulle omiin tavoitteisiisi perustuvan suunnitelman siitä, miten voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuudet – nyt ja tulevaisuudessa.

Kartuta omaa ja perheesi varallisuutta tavoitteellisesti

Oman varallisuuden kartuttaminen on tärkeä osa taloudellisen mielenrauhan saavuttamista.

Varallisuuden kartuttaminen käy helpommin kun se on tavoitteellista. Ainutlaatuisen varallisuussuunnittelutyökalumme avulla näet ennusteen, miten varallisuutesi kehittyy elämäsi aikana. Työkalun avulla asiantuntijamme tekee tilanteeseesi perustuvan suunnitelman ja antaa henkilökohtaisen ehdotuksen siitä, miten parhaiten voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuudet.

 

Uusi Danske Premium-palvelu

Varallisuussuunnittelu on Danske Premium-palvelun ytimessä. Varallisuussuunnittelussa laadimme tavoitteellisen ja yksilöllisen varallisuussuunnitelman.

Suunnitelma elää mukanasi, eli sitä voidaan päivittää aina, kun elämässäsi tapahtuu muutoksia. Suunnitelman ajankohtaisuudesta huolehtii sinulle nimetty varallisuusasiantuntija, joka tuntee sinut ja taloudellisen tilanteesi.

Halutessasi saat Premium-asiakkaana myös rahanarvoisia etuja, kuten Mastercard Platinum-luottokortin ilman erillistä maksua, Priority Pass-korttin kahdella ilmaisella lounge-käynnillä vuodessa ja tapahtumia ja webinaareja. Lisäksi saat halutessasi Platinum Plus päivittäispalvelupaketin ilman erillistä maksua. Luottokortista ja päivittäispalvelupaketista sovitaan aina erikseen, mutta Premium-asiakkaana ne kuuluvat palvelun kuukausimaksuun.

Silloin kun tarvitset nopeasti apua pankkiasioissa, palvelemme sinua Premium-asiakkaille varatussa Priority Line -palvelunumerossa. Danske Premium-palvelun kuukausimaksu on 12,5 euroa.

Danske Premium sisältää muun muassa:

  • Nimetty varallisuusasiantuntija - yhteyshenkilö sijoitus- ja varallisuusneuvontaan liittyvissä asioissa
  • Varallisuussuunnitelma – kokonaisvaltainen suunnitelma taloudellisten päätösten tueksi, jota päivitetään aina tarvittaessa
  • Premium-asiakkaille varattu Priority line-palvelunumero asiakaspalveluu
  • Kutsuja webinaareihin ja tapahtumiin
  • Priority Pass –kortti, Mastercard Platinum -luottokortin kanssa ilman erillistä maksua
  • Kuukausittainen sähköinen Varallisuuskatsaus-uutiskirje

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading