Danske Premium - kokonaisvaltaista varallisuusneuvontaa

Me haluamme auttaa sinua kasvattamaan varallisuuttasi nyt ja tulevaisuudessa. Kattava talouden kokonaiskuva antaa sinulle ja läheisillesi mahdollisuuden tehdä oikeat päätökset tulevaisuutta varten. Kattavat Danske Premium edut on tarkoitettu sinulle, kun sijoituksesi ja tilivarallisuutesi on kasvanut yli 100 000 euroon tai sinun kokonaispankkiasiointisi, sisältäen lainat ja sijoitukset, on yli 400 000 euroa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Edut Danske Premium –asiakkailleHenkilökohtaista varallisuudenhoitoa

Saat kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman ja oman nimetyn varallisuusasiantuntijan käyttöösi. Sen lisäksi tarjoamme sinulle maksuttoman lakiasioiden kartoitustapaamisen asiantuntijamme kanssa.

Lue lisää varallisuussuunnitelmasta


Laajat pankkipalvelut

Danske Premium –asiakkaana saat Platinum Plus -paketin veloituksetta käyttöösi. Voit myös hakea Mastercard Platinum –luottokorttia. Saat sen ilman erillistä kuukausi- tai vuosimaksua. Danske Premium -asiakkaiden erikoisetuna kortti sisältää myös Priority Pass -ominaisuuden, joka mahdollistaa kaksi ilmaista lentokenttälounge-käyntiä vuoden aikana.

Lue lisää Mastercard Platinum –luottokortistaLiity nyt Danske Premium -asiakkaaksi ja saat rahanarvoisia etuja. Hinta vain 12,50 euroa/kk


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

 • Varallisuussuunnitelma

  Varallisuuden kartuttaminen käy helpommin, kun se on tavoitteellista. Ainutlaatuisen Varallisuussuunnitelmamme avulla näet ennusteen, miten varallisuutesi kehittyy elämäsi aikana. Työkalun avulla asiantuntijamme tekee tilanteeseesi perustuvan suunnitelman ja antaa henkilökohtaisen ehdotuksen siitä, miten parhaiten voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuudet.

  Lue lisää varallisuussuunnitelmastamme

 • Henkilökohtainen varallisuusasiantuntija ja Priority line -asiakaspalvelu

  Danske Premium -asiakkaana sinulle nimetään oma henkilökohtainen varallisuusasiantuntija, joka toimii yhteyshenkilönäsi sijoitus- ja varallisuusneuvontaan liittyvissä asioissa.

  Sen lisäksi tarjoamme Danske Premium –asiakkaillemme nopeampaa asiakaspalvelua. Käytössäsi on vain Premium –asiakkaille varattu Priority line –asiakaspalvelunumero: 0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 8-18.

 • Lainopillinen neuvonta

  Danske Premium -asiakkaana saat neuvoja asiantuntijoiltamme varallisuutesi hoitoon. Saat tueksesi maksuttoman lakiasioiden kartoitustapaamisen, jonka perusteella voit sopia tarvittavista ratkaisuista yhdessä lakihenkilömme kanssa.

  Kartoituksen perusteella sovitut lisäpalvelut esimerkiksi testamentin tai avioehdon päivitys ovat maksullisia voimassa olevan hinnaston mukaan.

 • Mastercard Platinum –luottokortti ja kattavat lisäpalvelut

  Danske Premium –asiakkaana voit hakea Mastercard Platinum –luottokorttia. Saat sen ilman erillistä kuukausi- tai vuosimaksua.

  Danske Premium –asiakkaiden erikoisetuna kortti sisältää myös Priority Pass -ominaisuuden, joka mahdollistaa kaksi ilmaista lentokenttälounge-käyntiä vuoden aikana.

  • Yhdistelmäkortti, jossa myös lähimaksuominaisuus
  • Maksutapaetu 0,5 % kaikista luottokorttiostoksista
  • Matkavakuutus sekä osto- ja käteisnostoturva

  Lue lisää Mastercard Platinum -luottokortista

 • Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti 0 EUR /kk

  Tarjoamme sinulle Platinum Plus –päivittäispalvelupaketin veloituksetta, kun olet liittynyt Danske Etuohjelmaan. Normaalisti hinta on esimerkiksi Etutasolla 4: 4,50 euroa/kk 1.9.2019 alkaen solmituissa sopimuksissa. Paketti sisältää seuraavat palvelut:

  • Mastercard Debit -kortti
  • Henkilökohtaiset Danske-tilit ilman kappalerajoitusta
  • Verkkopankkitunnukset
  • Maksuton eurojen nosto ulkomailla automaatilta pankkitililtäsi Debit-kortilla
  • Maksuttomat tekstiviestipalvelut
  • Danske Reaaliaikapalvelu, mm: reaaliaikaiset pörssikurssit (Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina) ja reaaliaikaiset uutiset (Kauppalehti ja Dow Jones Newswires)
  • Halutessasi verkkopankkiasiakkaan paperinen tiliote maksutta
 • Kutsuja tapahtumiin ja kuukausittainen uutiskirje

  Saat mobiilipankissa kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin ja webinaareihin sekä kuukausittaisen Danske Premium –uutiskirjeen, jossa käsittelemme ajankohtaisia sijoittamiseen ja talouteen liittyviä aiheita.

  Esimerkki kuukausittaisesta uutiskirjeestä


Premium edut nyt puolisolle puoleen hintaan, vain 6,25 euroa/kk.Oletko jo Danske Premium -asiakkaamme?

Soita Priority Line -asiakaspalveluun 0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 8-18.


Jätä yhteydenottopyyntö Danske Premium -asiakkuuteen liittyen

Jätä yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi soittaa numeroon: 0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 8-18.

Painamalla "lähetä" tiedot siirtyvät Danske Bankin käsiteltäväksi. Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojatiedotteemme mukaisesti.

Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 12,9 % laskettuna 4 000 euron luotolle (1.9.2021). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 258,91 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (1.9.2021). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 8,442 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.