Tarjoamme paremman kokonaiskuvan sinusta tallentamistamme henkilötiedoista

Danske Bankin asiakkaana sinun on 25.5.2018 alkaen helpompi saada parempi kokonaiskuva siitä, mitä henkilötietoja olemme tallentaneet sinusta, ja mihin niitä käytämme. Sinun on myös helpompi tehdä muutoksia sinusta keräämiimme tietoihin.

Taustalla tässä muutoksessa on EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR – General Data Protection Regulation), jota sovelletaan tuosta päivästä lähtien. Uusi tietosuoja-asetus koskee kaikkia yrityksiä, organisaatioita ja julkisia laitoksia EU:ssa. 

Mitä tarkoitetaan henkilötiedoilla?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan liittää sinuun henkilönä. Esimerkkejä tyypillisesti rekisteröimistämme henkilötiedoista ovat nimesi ja osoitteesi sekä talouttasi koskevat tiedot.

Katso video ja lue lisää siitä, mitä muutoksia uusi tietosuoja-asetus tuo mukanaan ja mistä löydät lisätietoja.

9D673B8F059B2C01

 

Mitä uusi tietosuoja-asetus merkitsee? 

Search Icon

Yhteenveto sinusta keräämistämme tiedoista

Henkilöasiakkaana voit tarkastella henkilötietojasi mobiilipankissa ja verkkopankissa.

Voit myös tilata yhteenvedon sinusta rekisteröimistämme henkilötiedoista.

Kokonaiskuva henkilötiedoistasi

Saat kokonaiskuvan siitä, mitä henkilötietoja rekisteröimme ja miten käytämme niitä. Täältä löydät myös tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Henkilöasiakas Yritysasiakas

Voit tehdä muutoksia tietoihisi

Henkilöasiakkaana voit päivittää henkilötietojasi mobiilipankissa ja verkkopankissa.

Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos olet sitä mieltä, että rekisteröimämme tiedot eivät ole ajan tasalla.

Vaikuttaako uusi tietosuoja-asetus myös yritysasiakkaisiin?

Uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa sinuun yritysasiakkaana, mikäli olet yksityisyrittäjä. Säännöt koskevat tällöin myös yrityksesi tietoja. Tietosuoja-asetus ei koske muiden yritystyyppien tietoja. 

Liitytkö henkilönä yritykseen, joka on asiakkaamme?
Jos liityt henkilönä yritykseen, joka on asiakkaamme, uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa siihen, mitä henkilötietoja olemme keränneet sinusta tässä roolissa. Saatat olla yrityksen omistaja, nimenkirjoitusoikeutettu tai valtuutettu, ja olemme siksi keränneet sinusta henkilötietoja.


Lisätietoja

Sinun ei tarvitse tehdä mitään uuteen tietosuoja-asetukseen liittyen, mutta jos haluat lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja me sinusta keräämme, mihin me niitä käytämme ja miten saat niistä yleiskuvan, napsauta alla olevaa linkkiä. Täältä löydät myös tietoa Danske Bankin keräämien hankilötietojen käsittelystä.

 Henkilöasiakas Yritysasiakas

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.