Danske Bankin edut akavalaisille

Ota käyttöösi Akavan jäsenedut. Täytä yhteydenottopyyntö ja siihen liittyvä luottokorttihakemus. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Pankki käyttää luottoa myöntäessään luotonhakijan henkilöluottotietoja sekä pankin luotonhakijasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (ml. maksuliikennetietoja).

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät

Henkilö- ja yhteystiedot

Valitse
Vastavalmistunut ja työnhakija
Juuri siirtynyt työelämään
Vakituisessa työssä 1-2 vuotta
Akavan ja jäsenliittojen henkilökunta

Työsuhde, tulot ja menot

Luottohakemusta varten tarvitsemme tiedot nykyisestä työsuhteestasi sekä arjen kiinteistä tuloista ja menoista – kuten palkkatuloista sekä asumisen ja elämisen kuluista.
OTulojen määrä kuukaudessa ennen veroja (bruttotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Tulojen määrä kuukaudessa verojen jälkeen (nettotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Osuutesi talouden kiinteistä kuukausimenoista, kuten vuokra, yhtiövastike, sähkö, vesi, puhelin, vakuutukset, lehtitilaukset, lastenhoito, jne. ilman lainanhoitokuluja.
Osuutesi talouden vaihtuvista kuukausimenoista, kuten ruokaostot, harrastukset, vaatteet, sisustus, kulutustavarat, terveydenhoito, jne. ilman lainanhoitokuluja.

Vastuut

Ilmoita tiedot sellaisista vakuudellisista ja vakuudettomista lainoista, kuten opinto- ja asuntolainoista, jotka eivät ole Danske Bankista. Kerro lisäksi kaikkien luottokorttien ja kulutusluottojen yhteissumma.
Osuutesi muissa pankeissa ja rahoituslaitoksissa olevien velkojen yhteismäärästä. Esim. asuntolainat, opintolainat, autolaina, jne. Älä syötä tähän luottokortteja tai vakuudettomia kulutusluottoja.
Osuutesi kaikkien käytössäsi olevien luottokorttien luottorajoista ja vakuudettomien kulutusluottojen yhteismäärästä muualla kuin Danske Bankissa.

Luoton tiedot

 
Luoton myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.
Receipt Message Huomaa, että tiedosto voi olla enintään 4 Mt. Tekninen virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading