Mastercard Credit/Debit K-Plussa

Kattava yhdistelmäkortti niin arkeen kuin matkoillekin, jolla lisäksi kerrytät Plussa-pisteitä

 • Veloitus suoraan pankkitililtä tai luotolta, kuten haluat
 • Kerryttää Plussa-pisteitä K-Plussa verkoston liikkeissä
 • Käy kotimaassa ja ulkomailla

Voit liittää korttiin K-plussa -korttisi ja kerryttää ostosten yhteydessä pisteitä asioidessasi K-Plussa -verkoston liikkeissä. Mastercard Credit/Debit on kansainvälinen yhdistelmäkortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset ympäri maailmaa. Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit).

Mastercard Credit/Debit K-Plussa

Tietoa kortista

 • Credit/Debit

  Credit/Debit

  Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Voit käyttää molempia maksutapoja myös MobilePayssä.
 • Lähimaksaminen

  Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla. Lähimaksamisessa veloitukseen käytetään aina kortin Debit-puolta.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

  Kaikki yli 25 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.
 • Käteisnostot

  Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankkiautomaatista kotimaassa ja ulkomailla. Myös TalletusOtto-automaatista voi nostaa käteistä. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maarajaus

  Maarajaus

  Maantieteellistä aluerajausta hyödyntämällä päätät itse missä korttiasi voidaan käyttää ja huolehdit samalla sen käytön turvallisuudesta. Voit sallia ja rajoittaa korttisi käyttöä kotimaassa, eri maanosissa (Eurooppa, Aasia, Oseania, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Afrikka) ja verkkokaupoissa. Voit tehdä muutokset helposti itse verkko-, mobiili- ja tabletpankeissa (iPhone & Android). Voit sallia käyttöalueen toistaiseksi tai määräajaksi. Kun korttisi uusiutuu tai tilaat uuden kortin kadonneen, varastetun tai rikkoutuneen kortin tilalle, siirtyvät rajoitukset automaattisesti uuteen korttiisi. Maarajauksen aktivoiminen ei vaikuta MobilePayn toimintaan.

 • Koroton maksuaika

  Koroton maksuaika

  Saat kortillesi korotonta maksuaikaa keskimäärin 43 päivää. Voit myös valita maksavasi korttiluottoa takaisin pidemmällä aikavälillä, pienemmissä erissä. Näin voit tasata suurempia menoja useammille kuukausille.

KORTTI

Käyttövinkkejä

 • Yksi PIN-koodi

  Saat halutessasi kaikkiin kortteihisi saman PIN-koodin. Se helpottaa eri korttien käyttämistä, jos vaikka käytät kakkoskorttiasi vain harvoin.

 • Onko korttisi hukassa? Ei hätää

  Hukkunut kortti on mahdollista sulkea tilapäisesti mobiili- ja tablet-sovelluksessamme. Kortin löydyttyä saat avattua sen helposti samasta paikasta.

 • Apua ympäri vuorokauden

  Jos korttisi katoaa tai varastetaan, ilmoita siitä välittömästi. Voit ilmoittaa katoamisesta myös mobiilipankissa. Palvelemme sinua 24 h/ vrk.

  Asiakaspalvelu
  • 0200 2580 (pvm/mpm) ma-pe 8-20.
  • Danske Bankin verkkopankki
  • Danske Bankin konttorit

  Katoamisilmoitukset ja korttien sulkupalvelu 24 h
  • Suomessa 0200 2585 (pvm/mpm)Ulkomailla +358 200 2585.
  • Jos korttisi on varastettu, tee myös rikosilmoitus poliisille ja toimita kopio rikosilmoituksesta pankkiin.
 • Maksa kortilla turvallisesti

  Huomioi turvallisen maksamisen ohjeet ja käytä verkkomaksamisessa Mastercard Secure Codea.

 • Hyödynnä Priceless Cities -tarjoukset

  Mastercardin Priceless Cities –ohjelmassa saat ainutlaatuisia tarjouksia ja unohtumattomia elämyksistä esimerkiksi Tukholmassa, Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa.

  Rekisteröidy: www.priceless.com
 • Käyttövinkkejä matkallesi

  Maksa paikallisessa valuutassa
  Voit saada maksupäätteellä kysymyksen, että haluatko maksaa kortilla euroissa tai maan paikallisessa valuutassa. Maan paikallisessa valuutassa maksaminen antaa sinulle useimmiten paremman valuutanvaihtokurssin.

  Laske valuuttakurssi
  Mietitkö, minkä valuuttakurssin todella sait ostoksestasi ulkomailla? Muistathan, että mobiilipankissasi on valuutanmuuntaja, jolla voit helposti laskea valuuttakurssin ostoksillesi ulkomaan valuutassa.

Lue myös


Luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 10,0 % laskettuna 1500 euron luotolle (1.12.2017). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1578,19 euroa laskettuna 1500 euron luotolle (1.12.2017). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 6,669 % sekä vuosimaksu 0 euroa ja laskutuspalkkiot 12 x 2 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.