Siirry sisältöön

Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi

Kerää Plussa-pisteitä ja hyödynnä etuja maksaessasi K-Plussa -verkoston palveluissa.

Näin saat korttiisi K-Plussan 

 

K-Plussa debit-korttiin
 

1. Kirjaudu verkkopankkiin

2. Valitse ylävalikosta Kortit ja valuutta > Hae luotto-/debit-korttia

3. Valitse MasterCard Debit –kortin kohdalla painike Hae K-Plussa-ominaisuudella 

4. Täytä Plussa-korttisi numero sekä muut pyydetyt tiedot 

Saat korttisopimuksen ehdot luettavaksesi verkkopankkiisi. Tutustu sopimukseen ja vahvista se verkkopankissasi. Kortti toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla noin viikon kuluttua.

 

K-Plussa yhdistelmäkorttiin

1. Kirjaudu verkkopankkiin

2. Valitse ylävalikosta Kortit ja valuutta > Tee muutoksia luottokorttiisi

3. Täytä Plussa-korttisi numero muutoslomakkeen kenttään "Muu muutos" sekä muut tarvittavat tiedot 

Saat korttisopimuksen ehdot luettavaksesi verkkopankkiin muutaman arkipäivän sisällä. Tutustu sopimukseen ja vahvista se verkkopankissasi. Kortti toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla noin viikon kuluttua. K-Plussa kortti on  liitettävissä seuraaviin tuotteisiin

 • Mastercard Credit/Debit
 • Mastercard Gold Credit/Debit
 • Mastercard Platinum Credit/Debit 
Mastercard Credit/Debit K-Plussa

Tietoa kortista

 • Credit/Debit

  Credit/Debit

  Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Voit käyttää molempia maksutapoja myös MobilePayssä.
 • Lähimaksaminen

  Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla. Lähimaksamisessa veloitukseen käytetään aina kortin Debit-puolta.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.
 • Käteisnostot

  Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankkiautomaatista kotimaassa ja ulkomailla. Myös TalletusOtto-automaatista voi nostaa käteistä. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maarajaus

  Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa, ja samalla suljemme kotimaan käytön.

  Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä. Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä, ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

 • Koroton maksuaika

  Koroton maksuaika

  Saat kortillesi korotonta maksuaikaa ostoille keskimäärin 43 päivää. Voit myös valita maksavasi korttiluottoa takaisin pidemmällä aikavälillä, pienemmissä erissä. Näin voit tasata suurempia menoja useammille kuukausille.

 • Vakuutusedut

  Vakuutusedut

  Korttiisi on liitetty kattava matkavakuutus, joka on voimassa aina, kun maksat matkastasi vähintään 75 % Mastercard Gold tai Mastercard Platinum Credit/Debit –korttisi credit-puolella. Vakuutus turvaa matkaasi, mikäli sairastut matkasi aikana tai matkallasi tapahtuu tapaturma, matka peruuntuu tai keskeytyy, lento myöhästyy tai matkatavarasi vahingoittuvat tai katoavat.

  Ostoturvavakuutus kattaa Mastercard -yhdistelmäkortin luotto-ominaisuudella ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen. Ostoturva on voimassa 6kk ostohetkestä.

  Käteisnostoturvavakuutus kattaa pankkiautomaatista määrätyillä yhdistelmäkorteilla nostetun käteisen rahan varkauden tai ryöstön 12 tunnin sisällä nostoajankohdasta 250 euroon asti Mastercard Gold Credit/Debit -kortilla ja 500 euroon asti Mastercard Platinum Credit/Debit-kortilla.

  Osto- ja käteisnostoturvavakuutus on voimassa korteissa, joista on sovittu 19.11.2015 jälkeen.

 • Maksutapaetu K-Plussa Mastercard Platinum

  Maksutapaetu K-Plussa Mastercard Platinum

  Saat kaikista Mastercard Platinum Credit/Debit -korttisi Credit-puolella maksamistasi ostoksista maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi. Jos esimerkiksi käytät kortin credit-puolta kuukausittain ostoksiin ja maksuihin 2000 eurolla, sinulle kertyy vuoden aikana 120 euroa maksutapaetua.

  Voit hakea perheenjäsenellesi rinnakkaiskorttia, jolloin myös hänen luottokorttiostoksensa kerryttää maksutapaetuasi. Rinnakkaiskorttia voit hakea soittamalla asiakaspalveluumme 0200 2580 (pvm/mpm).

  Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12. ja on sen jälkeen vapaasti käytettävissäsi. Maksutapaedun avulla saat näin alennusta vaikkapa päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi. Näet kerryttämäsi maksutapaedun verkkopankissa kohdassa "Kortit ja valuutta". Maksutapaedun minimihyvitys on 5 euroa. 1000 euron ostokset vuodessa kerryttävät 5 euroa maksutapaetua. Maksutapaetu on enintään tarkastelujakson aikana maksamasi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärä. Maksutapaedun saaminen edellyttää Danske Etuohjelmaan liittymistä.

KORTTI

Käyttövinkkejä

 • Yksi PIN-koodi

  Saat halutessasi kaikkiin kortteihisi saman PIN-koodin. Se helpottaa eri korttien käyttämistä, jos vaikka käytät kakkoskorttiasi vain harvoin.

 • Onko korttisi hukassa? Ei hätää

  Hukkunut kortti on mahdollista sulkea tilapäisesti mobiili- ja tablet-sovelluksessamme. Kortin löydyttyä saat avattua sen helposti samasta paikasta.

 • Apua ympäri vuorokauden

  Jos korttisi katoaa tai varastetaan, ilmoita siitä välittömästi. Voit ilmoittaa katoamisesta myös mobiilipankissa. Palvelemme sinua 24 h/ vrk.

  Asiakaspalvelu
  • 0200 2580 ma–pe 8-18 (pvm/mpm).
  • Danske Bankin verkkopankki
  • Danske Bankin konttorit

  Katoamisilmoitukset ja korttien sulkupalvelu 24 h
  • Suomessa 0200 2585 (pvm/mpm), ulkomailla +358 200 2585.
  • Jos korttisi on varastettu, tee myös rikosilmoitus poliisille ja toimita kopio rikosilmoituksesta pankkiin.
 • Maksa kortilla turvallisesti

  Huomioi turvallisen maksamisen ohjeet ja käytä verkkomaksamisessa Mastercard Secure Codea.

 • Hyödynnä Priceless Cities -tarjoukset

  Mastercardin Priceless Cities –ohjelmassa saat ainutlaatuisia tarjouksia ja unohtumattomia elämyksistä esimerkiksi Tukholmassa, Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa.

  Rekisteröidy: www.priceless.com
 • Käyttövinkkejä matkallesi

  Maksa paikallisessa valuutassa
  Voit saada maksupäätteellä kysymyksen, että haluatko maksaa kortilla euroissa tai maan paikallisessa valuutassa. Maan paikallisessa valuutassa maksaminen antaa sinulle useimmiten paremman valuutanvaihtokurssin.

  Laske valuuttakurssi
  Mietitkö, minkä valuuttakurssin todella sait ostoksestasi ulkomailla? Muistathan, että mobiilipankissasi on valuutanmuuntaja, jolla voit helposti laskea valuuttakurssin ostoksillesi ulkomaan valuutassa.

Lue myös


Luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 13 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 17,8 % laskettuna 1 500 euron luotolle (1.6.2019). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1 631,59 euroa laskettuna 1500 euron luotolle (1.6.2019). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 12,688 % sekä vuosimaksu 28,50 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.