Haavelaina

Danske Bankin asiakkaille

Haavelaina sopii sinulle, jos sinulla ei ole antaa lainalle vakuutta tai et halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi ja haaveilet lomasta, remontista tai muusta sinulle tärkeästä asiasta.

Voit hakea lainaa maksukyvystäsi riippuen 15 000 euroon (kahdella lainanottajalla 30 000 euroon) saakka.

Hae haavelainaa

Lainan määrä (5000 - 20 000€)
Laina-aika (1 - 5 vuotta)
vuotta

Arvio kuukausierästä:

7 676


Lainan tiedot on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Laskurissa on käytetty oletusarvona 5%:n kiinteää korkoa. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Haavelaina

Tietoa lainasta

  • Korko

    Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 7 - 10 prosenttiyksikköä. Viitekorkona haavelainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

  • Laina-aika ja takaisinmaksu

    Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

  • Vakuus

    Haavelainalle ei tarvita vakuutta.

LAINA

Käyttövinkkejä ja neuvoja

Lue myös


Esimerkki: Jos otat 5.000 euron Haavelainan, laina-aika olisi 5 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 7,507 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 10,82 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 6.417,79 euroa, sis. Toimitusmaksun 90 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 5,00 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 60 kpl. (Tiedot 16.9.2021 tilanteesta).)

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.