Siirry sisältöön

Haavelaina

Laina, jota voit käyttää isompien haaveiden toteutukseen ja niiden rahoitustarpeisiin

Haavelaina soveltuu sinulle, jos sinulla ei ole antaa lainalle vakuutta tai et halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi ja haaveilet lomasta, remontista tai muusta sinulle tärkeästä asiasta.

Voit hakea lainaa maksukyvystäsi riippuen 15 000 euroon (kahdella lainanottajalla 30 000 euroon) saakka.

Lainan määrä (5000 - 20 000€)
Laina-aika (1 - 5 vuotta)
vuotta

Arvio kuukausierästä:

7 676


Lainan tiedot on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Laskurissa on käytetty oletusarvona 5%:n kiinteää korkoa. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Haavelaina

Tietoa lainasta

 • Korko

  Korko

  Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 7-10 prosenttiyksikköä. Viitekorkona haavelainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

 • Laina-aika ja takaisinmaksu

  Laina-aika ja takaisinmaksu

  Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

 • Vakuus

  Vakuus

  Haavelainalle ei tarvita vakuutta.

LAINA

Käyttövinkkejä ja neuvoja

 • Remontti tulossa

  Haavelainalla pienemmän remontin, oli se sitten keittiön uudistus tai ikkunaremontti, rahoitus onnistuu vaivattomasti.

 • Auton tai veneen vaihto tiedossa

  Haavelainalla sinulla on mahdollisuus maksaa auto tai vene heti, jolloin omistajuus siirtyy suoraan sinulle.

 • Unelmien lomareissu

  Jos olet aina halunnut lähteä pidemmälle reissulle, vaikkapa All-Inclusive Karibian risteilylle, haavelainan avulla sinulla mahdollisuus rahoittaa matka.

 • Isompi investointi omaan kotiin

  Olisiko aika päivittää kodin sisustusta tai elektroniikkaa? Haavelainan avulla sinulla voi olla mahdollisuus tehdä unelmasta totta.

Lue myös


Esimerkki: Jos otat 5.000 euron Haavelainan, laina-aika olisi 5 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 6,513 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 9,747 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 6.188,39 euroa, sis. Toimitusmaksun 90 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 5,00 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 60 kpl. (Tiedot 10.03.2021 tilanteesta).

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.