Haavelainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti. Antamasi tiedot auttavat meitä tekemään lainapäätöksen nopeammin. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pankki käyttää luottoa myöntäessään luotonhakijan henkilöluottotietoja sekä pankin luotonhakijasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (ml. maksuliikennetietoja).

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät

Vain Danske Bankin asiakkaille

Henkilö- ja yhteystiedot

Annan suostumukseni ammattiliiton jäsenyyttäni koskevan tiedon käsittelyyn, jos annan tämän tiedon hakemuksella.

Työsuhde, tulot ja menot

Luottohakemusta varten tarvitsemme tiedot nykyisestä työsuhteestasi sekä arjen kiinteistä tuloista ja menoista – kuten palkkatuloista sekä asumisen ja elämisen kuluista.

Tulojen määrä kuukaudessa ennen veroja (bruttotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Tulojen määrä kuukaudessa verojen jälkeen (nettotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Osuutesi talouden kiinteistä kuukausimenoista, kuten vuokra, hoitovastike, sähkö, vesi, puhelin, vakuutukset, lehtitilaukset, lastenhoito jne. ilman lainanhoitokuluja. Älä lisää tähän rahoitusvastiketta – sen hoitokulu huomioidaan kun syötät osuutesi yhtiölainasta kohtaan vakuudelliset luotot muualla kuin Danske Bankissa.
Osuutesi talouden vaihtuvista kuukausimenoista, kuten ruokaostot, harrastukset, vaatteet, sisustus, kulutustavarat, terveydenhoito, jne. ilman lainanhoitokuluja.

Vastuut

Ilmoita tiedot sellaisista vakuudellisista ja vakuudettomista lainoista, kuten opinto- ja asuntolainoista, jotka eivät ole Danske Bankista. Kerro lisäksi kaikkien luottokorttien ja kulutusluottojen yhteissumma.

Osuutesi muissa pankeissa ja rahalaitoksissa olevien velkojen yhteismäärästä. Älä sisällytä tähän luottokortteja ja muita vakuudettomia kulutusluottoja, vaan kerro tässä esim. asuntolainan, opintolainan, autolainan yhteismäärä ja sinun osuutesi yhtiölainasta.
Osuutesi kaikkien käytössäsi olevien luottokorttien luottorajoista ja vakuudettomien kulutusluottojen yhteismäärästä muualla kuin Danske Bankissa.

Luoton tiedot

Kuinka käsittelemme henkilötietojasi
Kyllä, käsittelemme antamiasi henkilötietoja. Käsittelemme niitä luottamuksellisesti ja sovellettavia lakeja ja määräyksiä noudattaen. Tietosuojatiedotteestamme voit lukea kaiken siitä, mitä tietoja keräämme ja kuinka näitä tietoja käsittelemme, sekä mitä oikeuksia sinulla on.

Henkilötietojen käsittely
Tarkistamme luotonhakijan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Tämän lisäksi luottohakemuksen käsittelemistä varten voimme hakea ja käsitellä tietojasi Positiivisesta luottotietorekisteristä.

Automaattinen päätöksenteko
Hyödynnämme hakemuksesi käsittelyssä automaattista päätöksentekoa. Sinulla on oikeus saada automaattinen arviointi manuaaliseen käsittelyyn. Voit halutessasi lukea lisää tietosuojatiedotteestamme.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.