Haavelainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti. Antamasi tiedot auttavat meitä tekemään lainapäätöksen nopeammin. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pankki käyttää luottoa myöntäessään luotonhakijan henkilöluottotietoja sekä pankin luotonhakjasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (ml. maksuliikennetietoja).

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät

Vain Danske Bankin asiakkaille

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät

Henkilö- ja yhteystiedot

Annan suostumukseni ammattiliiton jäsenyyttäni koskevan tiedon käsittelyyn, jos annan tämän tiedon hakemuksella.

Työsuhde, tulot ja menot

Luottohakemusta varten tarvitsemme tiedot nykyisestä työsuhteestasi sekä arjen kiinteistä tuloista ja menoista – kuten palkkatuloista sekä asumisen ja elämisen kuluista.

Vastuut

Ilmoita tiedot sellaisista vakuudellisista ja vakuudettomista lainoista, kuten opinto- ja asuntolainoista, jotka eivät ole Danske Bankista. Kerro lisäksi kaikkien luottokorttien ja kulutusluottojen yhteissumma.

Luoton tiedot

Hyödynnämme hakemuksesi käsittelyssä automaattista päätöksen tekoa. Automaattinen päätöksenteko tarkoittaa, että hyödynnämme järjestelmiämme ja teemme luottopäätöksiä niiden tietojen perusteella, joita meillä on sinusta. Tiedot voivat olla peräisin sinulta tai kolmansilta osapuolilta, kuten esimerkiksi julkisista rekistereistä, Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai muilta luotonantajilta Suomen Asiakastieto Oy:n kyselyjärjestelmän avulla. Arvioimme tietoja omien luotonmyöntökriteeriemme perusteella ja teemme päätöksen sen perusteella. Hakemuksesi voidaan hylätä, jos arvioimme esimerkiksi, ettei sinulla ole maksukykyä tai sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Automaattisen päätöksenteon avulla pyrimme varmistamaan, että päätökset ovat nopeita, oikeudenmukaisia,tehokkaita ja paikkansapitäviä.Sinulla on oikeus saada automaattinen arviointi manuaaliseen käsittelyyn.

Voit lukea tietosuojatiedotteestamme https://danskebank.fi/tietosuoja mitä tietoja sinusta tallennamme, kuinka käsittelemme tietojasi ja mitkä ovat henkilötietoihin liittyvät oikeutesi. Löydät tietosuojatiedotteesta myös yhteystietomme.