Haavelainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti. Antamasi tiedot auttavat meitä tekemään lainapäätöksen nopeammin. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pankki käyttää luottoa myöntäessään luotonhakijan henkilöluottotietoja sekä pankin luotonhakijasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (ml. maksuliikennetietoja).

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt kentät

Vain Danske Bankin asiakkaille

Henkilö- ja yhteystiedot

Annan suostumukseni ammattiliiton jäsenyyttäni koskevan tiedon käsittelyyn, jos annan tämän tiedon hakemuksella.

Työsuhde, tulot ja menot

Luottohakemusta varten tarvitsemme tiedot nykyisestä työsuhteestasi sekä arjen kiinteistä tuloista ja menoista – kuten palkkatuloista sekä asumisen ja elämisen kuluista.

Tulojen määrä kuukaudessa ennen veroja (bruttotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Tulojen määrä kuukaudessa verojen jälkeen (nettotulot). Epäsäännöllisiä tuloja kuten bonuksia ja ylityökorvauksia ei huomioida.
Osuutesi talouden kiinteistä kuukausimenoista, kuten vuokra, hoitovastike, sähkö, vesi, puhelin, vakuutukset, lehtitilaukset, lastenhoito jne. ilman lainanhoitokuluja. Älä lisää tähän rahoitusvastiketta – sen hoitokulu huomioidaan kun syötät osuutesi yhtiölainasta kohtaan vakuudelliset luotot muualla kuin Danske Bankissa.
Osuutesi talouden vaihtuvista kuukausimenoista, kuten ruokaostot, harrastukset, vaatteet, sisustus, kulutustavarat, terveydenhoito, jne. ilman lainanhoitokuluja.

Vastuut

Ilmoita tiedot sellaisista vakuudellisista ja vakuudettomista lainoista, kuten opinto- ja asuntolainoista, jotka eivät ole Danske Bankista. Kerro lisäksi kaikkien luottokorttien ja kulutusluottojen yhteissumma.

Osuutesi muissa pankeissa ja rahalaitoksissa olevien velkojen yhteismäärästä. Älä sisällytä tähän luottokortteja ja muita vakuudettomia kulutusluottoja, vaan kerro tässä esim. asuntolainan, opintolainan, autolainan yhteismäärä ja sinun osuutesi yhtiölainasta.
Osuutesi kaikkien käytössäsi olevien luottokorttien luottorajoista ja vakuudettomien kulutusluottojen yhteismäärästä muualla kuin Danske Bankissa.

Luoton tiedot

Hyödynnämme hakemuksesi käsittelyssä automaattista päätöksen tekoa. Automaattinen päätöksenteko tarkoittaa, että hyödynnämme järjestelmiämme ja teemme luottopäätöksiä niiden tietojen perusteella, joita meillä on sinusta. Tiedot voivat olla peräisin sinulta tai kolmansilta osapuolilta, kuten esimerkiksi julkisista rekistereistä, Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai muilta luotonantajilta Suomen Asiakastieto Oy:n kyselyjärjestelmän avulla. Arvioimme tietoja omien luotonmyöntökriteeriemme perusteella ja teemme päätöksen sen perusteella. Hakemuksesi voidaan hylätä, jos arvioimme esimerkiksi, ettei sinulla ole maksukykyä tai sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Automaattisen päätöksenteon avulla pyrimme varmistamaan, että päätökset ovat nopeita, oikeudenmukaisia,tehokkaita ja paikkansapitäviä.Sinulla on oikeus saada automaattinen arviointi manuaaliseen käsittelyyn.

Voit lukea tietosuojatiedotteestamme https://danskebank.fi/tietosuoja mitä tietoja sinusta tallennamme, kuinka käsittelemme tietojasi ja mitkä ovat henkilötietoihin liittyvät oikeutesi. Löydät tietosuojatiedotteesta myös yhteystietomme.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading