Markkinointimateriaalia

Danske Varainhoito Online

Säästäminen ja sijoittaminen kuuluvat jokaiselle, ja jokaiselle löytyy helppo tapa. Varainhoito Online -palvelu tekee sijoittamisen aloittamisen helpoksi, riippumatta sijoitettavasta summasta tai aiemmasta sijoituskokemuksesta.

Voit aloittaa sijoittamisen tässä ja nyt ottamalla palvelun käyttöön itse verkossa.

 

Jos et ole Danske Bankin asiakas, aloita käyttöönotto tästä

 

Kolme syytä ottaa Varainhoito Online käyttöön jo tänään

Kustannustehokkuus

Mutkaton aloitus säästämiseen

Tee kertasijoitus tai säästä säännöllisesti kuukausittain. Pääset sijoittamiseen kiinni jopa vain 10 € kuukausisummalla ja voit aloittaa matkan kohti taloudellista mielenrauhaa.

Kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus

Salkunhoitaja sijoittaa varasi sijoitusratkaisun mukaisesti. Sijoitusratkaisusi koostuu kustannustehokkaista rahastoista, joissa sijoitukset toteutetaan ETF- eli pörssinoteerattujen rahastojen sekä indeksirahastojen kaltaisten muiden rahastojen kautta.

Helppo, digitaalinen ratkaisu

Helppo, digitaalinen ratkaisu

Aloita sijoittaminen ottamalla Varainhoito Online -palvelu käyttöön verkkopankissa. Vastaa verkkopalvelussa kysymyksiin, jonka perusteella suosittelemme sinulle soveltuvinta rahastovaihtoehtoa.

Näin käyttöönotto etenee:

 1. Perusasiat – kartoitamme aluksi ymmärrystäsi sijoittamisesta ja sijoittamiseen liittyvistä perusasioista.

 2. Oma taloudellinen tilanteesi  saadaksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun, pyydämme sinua täydentämään tiedot taloudellisesta tilanteestasi.

 3. Neuvonta ja sopimus – voidaksemme suositella sinulle sopivaa sijoitusratkaisua, kartoitamme mm. sijoitustavoitteesi, -aikasi, sekä riskinsieto- ja kantokykysi.

 4. Siirrä rahaa – aloita sijoittaminen siirtämällä rahaa pankkitililtäsi avaamallemme Varainhoito Online –tilille, josta varat siirtyvät valitsemaasi rahastoon muutamassa pankkipäivässä. 

Näin käyttöönotto etenee

Tarvitset asiakkaaksi tulemiseen pankkitunnuksesi, passisi, tai poliisin myöntämän henkilökorttisi kirjautumista varten. Huomioithan, että ajokortti ei kelpaa.

1

Tule asiakkaaksi

 1. Aloita tunnistautumalla palveluun pankkisi pankkitunnuksilla
 2. Käy läpi rekisteröitymisen eri vaiheet ja allekirjoita lopuksi sopimus Danske Bankin pankkitunnuksista ja sähköisestä arkistosta
 3. Valitse ”Aloita sijoittaminen” > Danske Varainhoito Online
2

Aloita palvelun tilaaminen

Kartoitamme aluksi ymmärrystäsi sijoittamisesta ja sijoittamiseen liittyvistä perusasioista.. Seuraavaksi pyydämme sinua täydentämään tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Lopuksi suosittelemme sinulle sopivaa sijoitusratkaisua.

3

Siirrä rahaa

Aloita sijoittaminen siirtämällä rahaa pankkitililtäsi avaamallemme Varainhoito Online –tilille, josta varat siirtyvät valitsemaasi rahastoon muutamassa pankkipäivässä.

Lisätietoa

Voit kirjautua Danske Bankin verkkopankkiin nykyisillä pankkitunnuksilla, kunnes olet saanut Danske Bankin pankkitunnukset, jotka lähetetään sinulle postitse 7 päivän sisällä.

 

Aloita käyttöönotto

Olen jo Danske Bankin asiakas

Näin käyttöönotto etenee

 

1


Perusasiat

Kartoitamme aluksi ymmärrystäsi sijoittamisesta ja sijoittamiseen liittyvistä perusasioista.

 

2


Oma taloudellinen tilanteesi

Saadaksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun, pyydämme sinua täydentämään tiedot taloudellisesta tilanteestasi.

3


Neuvonta ja sopimus

Voidaksemme suositella sinulle sopivaa sijoitusratkaisua, kartoitamme mm. sijoitustavoitteesi, -aikasi, sekä riskinsieto- ja kantokykysi.

 

4


Siirrä rahaa

Aloita sijoittaminen siirtämällä rahaa pankkitililtäsi avaamallemme Varainhoito Online –tilille, josta varat siirtyvät valitsemaasi rahastoon muutamassa pankkipäivässä.

Tietoa Danske Varainhoito Onlinesta

 • Kenelle sopii?

  Danske Varainhoito Online sopii sinulle, kun haluat digitaalisen sijoituspalvelun, jossa sinulle laaditaan sijoitussuunnitelma. Suunnitelmasi pohjalta suosittelemme sinulle sopivan sijoitusratkaisun, joka toteutetaan kustannustehokkailla sijoitusrahastoilla, jonka varoja hoitaa ammattilainen. Ajansäästön lisäksi saat mielenrauhaa siitä, että voit keskittyä elämässäsi muuhun kuin sijoitustesi aktiiviseen hoitamiseen.

  Voit itse päättää millä aikavälillä ja millä summalla haluat sijoittaa palveluun kuukausittain tai kertasijoituksena ja sinulla myös on vapaus lopettaa palvelu tai nostaa rahaa palvelusta. Voit aloittaa säästämisen vain 10 eurolla.

 • Mitä palvelu sisältää?

  • Digitaalisen sijoitussuunnitelman, jonka saat palvelun käyttöönoton yhteydessä.
  • Tavoitteisiisi soveltuvan sijoitusratkaisun, jonka saat sijoitussuunnitelmasi pohjalta.
  • Verotiedot toteutuneista luovutusvoitoista –ja tappioista ovat helposti saatavilla verkkopankissa kohdassa Sijoitukset > Tuottokatsaus > välilehti ”Vero”.
  • Voit seurata sijoitustesi arvonkehitystä verkko-, mobiili- ja tablettipankin kautta ja saat myös lisäksi sijoitusraportin 4 kertaa vuodessa.
  • Vapauden nostaa rahaa tai lopettaa palvelun soittamalla asiantuntijoillemme numeroon 0200 2580 ma–pe 8-16 (pvm/mpm). Mikäli nostoilmoitus on tehty ennen klo 18 pankkipäivänä, rahat ovat tililläsi 5 pankkipäivän kuluessa.

  Lue lisää Danske Varainhoito Onlinesta

 • Sijoituskohteet

  Markkinatilanteet muuttuvat ja muuttuvassa maailmassa sijoitukset tarvitsevat jatkuvasti huolenpitoa. Danske Varainhoito Online -palvelussa sijoitusvaihtoehtoina on viisi eri riskitason sijoitusrahastoa, joissa rahaston salkunhoitaja seuraa sijoitusmarkkinoiden kehitystä ja toteuttaa sijoitukset maailmanlaajuisesti indeksirahastojen ja ETF:ien* kautta. Annamme sinulle rahastosuosituksen sijoitussuunnitelmasi pohjalta.

  Danske Invest Allocation
  Basic 20 Class WA
   20 % osakkeita (max. 40 %)
  Danske Invest Allocation
  Basic 35 Class WA
   35 % osakkeita (vähintään 20 % - max. 60 %)
  Danske Invest Allocation
  Basic 50 Class WA
   50 % osakkeita (vähintään 30 % - max. 75 %)
  Danske Invest Allocation
  Basic 80 Class WA
   80 % osakkeita (vähintään 50 % - max. 100 %)
  Danske Invest Allocation
  Basic 100 Class WA
   100 % osakkeita

  Enemmän osakkeita sisältävissä sijoitusrahastoissa on korkeampi tuotto-oletus, mutta niihin liittyy ajoittain voimakastakin arvonvaihtelua. Vastaavasti korkosijoituksia painottavat rahastot tarjoavat maltillisempaa arvonvaihtelua matalammalla tuotto-oletuksella.

  Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua ja sijoittajat saattavat menettää sijoittamiaan varoja. Sijoitusten arvo voi sekä nousta että laskea eikä sijoitusten toteutuvasta tuotosta tai siitä että sijoitusten arvonkehitys olisi esitettyjen tuotto-oletusten mukainen tai aina positiivinen ole takeita. Lisätietoa sijoituskohteista löydät osoitteessa www.danskeinvest.fi.

  * ETF:ia (pörssinoteerattuja rahastoja) ja indeksirahastoja voidaan hyödyntää kun pyritään tavoittelemaan valitun kohteen tai sijoitusmarkkinan tuottotasoa.

  ** Tämä julkaisu on markkinointiviestintää, eikä se tarjoa sijoitusneuvontaa. Haluamme muistuttaa, että historiallisen tuoton sekä tulevaisuuden kehitysennusteiden perusteella ei voida päätellä tulevaa tuottoa, joka voi olla negatiivista. Suosittelemme aina kääntymään ammattilaisten puoleen mahdollisissa sijoituksen sopivuuteen liittyvissä lainopillisissa, verotuksellisissa, taloudellisissa tai muissa sijoituksen asianmukaisuuteen ja soveltuvuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tämä ei ole täydellinen selvitys rahastoista tai niihin liittyvistä riskeistä. Ennen lopullisen sijoituspäätöksen tekoa asiakkaan on tutustuttava rahastoesitteeseen sekä kyseisen rahaston avaintietoesitteeseen. Tanskaan ja Luxemburgiin rekisteröityjä rahastoja hallinnoi Danske Invest Management A/S. Danske Invest Management A/S:n hallinnoimien rahastojen jakelusta vastaa asiamiehenä Danske Bank A/S. Danske Bank A/S on nimittänyt Suomen sivuliikkeen toimimaan asiamiehenä tarjottaessa rahastoyhtiöiden hallinnoimia sijoitusrahastoja Suomessa. Danske Invest Management A/S voi päättää lopettaa rahastojensa markkinointijärjestelyt.

 • Hinnoittelu

  Danske Varainhoito Online – sijoituspalvelussa varainhoitopalkkio on 0,50 % - 0,68 % (sis. Alv 24 %) vuodessa, riippuen sijoittamastasi summasta + valitun sijoituskohteen juoksevat kulut (0,44 %)*. Ei minimipalkkiota. Ei välityspalkkioita tai rahastojen merkintä- ja lunastuspalkkioita. Minimisäästösumma 10 EUR.

  Kulut veloitetaan automaattisesti Varainhoitotililtäsi neljä kertaa vuodessa. Varainhoitopalkkio (sis. Alv 24 %) on vähennettävissä verotuksessasi tulonhankkimiskuluina pääomatuloistasi 50 euron omavastuun ylittävältä osalta. Danske Bank ilmoittaa nämä tiedot verottajalle puolestasi.

  *Esitetyt juoksevat kulut perustuvat edellisenä vuonna veloitettuihin kuluihin.

  Esimerkkilaskelmat 

  Sijoittaessasi 50 euroa kuukaudessa

  Sijoitussummasi on 600 EUR ensimmäisen vuoden aikana, jolloin arvio sijoituksen ensimmäisen vuoden kulusta sisältäen arvonlisäveron on 3,36 EUR.

  Arvio sijoituksesi ensimmäisen vuoden kokonaiskulusta, sis. varainhoitopalkkion 0,68% (sis. ALV 24%), juoksevat kulut 0,44% on 1,12%. Kulut voivat muuttua sijoittamastasi summasta riippuen.

  Sijoittaessasi 2000 euroa kertasijoituksena ja 300 euroa kuukaudessa

  Sijoitussummasi on 5600 EUR ensimmäisen vuoden aikana, jolloin arvio sijoituksen ensimmäisen vuoden kulusta sisältäen arvonlisäveron on 42,56 EUR.

  Arvio sijoituksesi ensimmäisen vuoden kokonaiskulusta, sis. varainhoitopalkkion 0,68% (sis. ALV 24%), juoksevat kulut 0,44% on 1,12%. Kulut voivat muuttua sijoittamastasi summasta riippuen.

  *Sijoituskohteena on käytetty Danske Invest Balanced Class WA –sijoitusrahastoa

  Sijoituspalveluiden hinnoittelurakenne (PDF)

Sinua saattaisi kiinnostaa


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.