MunRahat-sovellus

iOS- ja Android-sovellus 8–14 -vuotiaille lapsille


MunRahat-sovelluksella voit antaa helposti rahaa lapsellesi. Käteistä ei tarvita, ja lapsi oppii käyttämään oikeaa rahaa vastuullisesti digitaalisessa maailmassa.

Lapsi saa maksukortin ja sovelluksen rahojen hallintaan. Huoltajana voit siirtää rahaa ja valvoa rahankäyttöä uudessa mobiilipankissa.

Lataa sovellus lapsen puhelimeen

 

Mitä lapset ajattelevat rahasta?

FFE6E2E8

Miksi MunRahat-sovellus?

C09D4A29

 

Näin MunRahat-sovellus toimii

1. Huoltaja siirtää rahaa lapselle

Lataa ensin puhelimeesi Danske Bankin uusi mobiilipankki -sovellus. Palvelun tilauksen jälkeen voit siirtää rahaa lapsesi MunRahat-sovellukseen mobiilipankissa tai verkkopankissa. Voit huoltajana päättää, kuinka paljon rahaa lapsi saa käyttää päivässä, viikossa tai kuukaudessa.

Lataa uusi mobiilipankki

2. Lapsi saa rahat MunRahat-sovellukseen

Lapsi lataa puhelimeensa MunRahat-sovelluksen, josta hän näkee, kuinka paljon rahaa sinne on siirretty. Lapsi voi myös siirtää rahaa korttitililtä säästöihinsä ja toisin päin, jos vanhempi on antanut siihen luvan omassa mobiilipankissaan.

Lataa sovellus lapsen puhelimeen

3. Lapsi käyttää rahoja maksukortilla

Lapsi käyttää rahojaan maksukortilla, joka on liitetty korttitiliin. Tunnusluvulla varustettua korttia voi käyttää pankkiautomaateilla ja kaupoissa. Korttia voi käyttää myös ulkomailla ja verkko-ostoksiin, jos vanhempi on antanut tähän luvan.

Lataa sovellus lapsen puhelimeen

4. Voit seurata lapsen rahankäyttöä mobiilipankissa

Mobiilipankista näet jatkuvasti, kuinka paljon rahaa lapsesi käyttää. Saat halutessasi ilmoituksen mobiilipankkiin, kun lapsesi on käyttänyt tietyn summan rahaa.

Lataa uusi mobiilipankki
Lataa sovellus lapsen puhelimeen

77 %

vanhemmista antaa lapselleen viikkorahaa

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

Viikkorahan määrä viikossa

n. 5 €

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

84 %

vanhemmista puhuu lastensa kanssa raha-asioista

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

Näin lapsesi saa sovelluksen ja maksukortin

Näin MunRahat-sovellus otetaan käyttöön

  • Huoltajana voit ottaa MunRahat-toiminnon käyttöön uudessa mobiilipankissa. MunRahat-sovelluksen lapselle voit ladata App Storesta tai Google Playsta.

    Napauta uudessa mobiilipankissa alareunan valikon pientä valkoista ympyrää "Palvelut" ja "MunRahat (lasten sovellus)". Näin saat pääsyn MunRahat-sovellukseen.

    Lue lisää uudesta mobiilipankista

Tule asiakkaaksi

MunRahat-sovelluksen käyttö edellyttää sitä, että olette (molemmat huoltajat) lapsesi kanssa Danske Bankin asiakkaita. Asiakkaaksi on helppo tulla.

Tule asiakkaaksi

Usein kysyttyä

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.