MunRahat-palvelu

Eka oma pankkikortti ja mobiilisovellus 8–14 -vuotiaille


MunRahat-palvelun avulla lapsi oppii käyttämään oikeaa rahaa vastuullisesti digitaalisessa maailmassa.

Lapsi saa oman lähimaksullisen kortin ja älypuhelimeen ladattavan sovelluksen rahojen hallintaan. MunRahat-palveluun kuuluu kaksi tiliä: toinen pankkikorttia ja toinen säästämistä varten. Huoltajana voit siirtää helposti rahaa lapsellesi ja valvoa rahankäyttöä omassa mobiilipankissasi. 

 

C09D4A29

Näin MunRahat-palvelu toimii

1. Voit siirtää rahaa lapsellesi

Siirrät rahaa helposti lapsellesi mobiilipankissa tai verkkopankissa. Huoltajana voit päättää, kuinka paljon rahaa lapsi saa käyttää päivässä, viikossa tai kuukaudessa.

2. Lapsen eka oma mobiilipankki

Lapsi hoitaa omia raha-asioitaan kätevästi MunRahat-sovelluksessa. Ladattuaan puhelimeensa sovelluksen, hän näkee MunRahat-tiliensä saldot ja tapahtumat. Lapsi voi myös siirtää rahaa korttitililtä säästöihinsä ja toisin päin, jos vanhempi on antanut siihen luvan omassa mobiilipankissaan.

3. Lapsi voi tehdä ostoksia omalla pankkikortillaan

Lähimaksuominaisuudella varustettua korttia voi käyttää kaupoissa sekä sillä voi nostaa rahaa pankkiautomaatista tunnusluvun kanssa. Korttia voi käyttää myös ulkomailla, jos vanhempi on antanut tähän luvan.


4. Voit seurata lapsen rahankäyttöä mobiilipankissa

Mobiilipankista näet jatkuvasti, kuinka paljon rahaa lapsesi käyttää. Saat halutessasi ilmoituksen mobiilipankkiin, kun lapsesi on käyttänyt tietyn summan rahaa.


77 %

vanhemmista antaa lapselleen viikkorahaa

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

Viikkorahan määrä viikossa

n. 5 €

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

84 %

vanhemmista puhuu lastensa kanssa raha-asioista

Lähde: YouGov-tutkimus, marraskuu 2017

Näin lapsesi saa sovelluksen ja maksukortin

Näin MunRahat-sovellus otetaan käyttöön

  • Tee tilaus mobiilipankistasi, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Palvelun käyttöönotto edellyttää, että lapsen huoltajilla on Danske Bankin pankkitunnukset ja lapsella henkilökortti tai passi.

    Napauta mobiilipankissasi oikeassa alareunassa sijaitsevaa Valikkoa. MunRahat-palvelun löydät Valikon Tuotteet ja palvelut -kohdasta.

Tule asiakkaaksi

MunRahat-sovelluksen käyttö edellyttää sitä, että olette (molemmat huoltajat) lapsesi kanssa Danske Bankin asiakkaita. Asiakkaaksi on helppo tulla.

Tule asiakkaaksi

Usein kysyttyä

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.