Tabletpankki

Sovellus iOS- ja Android-tableteille

Hoida pankkiasiasi helposti ja nopeasti omalla tabletillasi, silloin kun sinulle itsellesi sopii.

Kirjaudu sisään Touch ID:llä

Voit kirjautua PIN-koodin sijaan myös sormenjälkitunnistuksella.

Hoida päivittäiset raha-asiasi milloin haluat

Voit tarkistaa tilisi saldon, siirtää rahaa omien tiliesi välillä tai maksaa laskuja - kaikki helposti tablettia käyttäen. Voit hyväksyä e-laskut ja maksaa paperilaskut kätevästi lukemalla viivakoodit tablettisi kameralla.

Monta käyttäjää samalla tabletilla

Voit jakaa tablettisi esimerkiksi perheen kanssa - jokaiselle luodaan oma käyttäjätili, johon kirjaudutaan omalla henkilökohtaisella salasanalla

Persoonallinen etusivu

Voit muokata etusivusta mieleisesi - saat näin alkunäkymään juuri sinulle tärkeät asiat, kuten esimerkiksi eniten käyttämäsi tilin tai seuraamasi pörssikurssin.

Asiakaspalvelu

Tabletpankista saat nopeasti yhteyden asiakaspalveluun esimerkiksi viestillä.

Hallitse sijoituksiasi

Voit käydä kauppaa rahastoilla ja sijoituksilla, tarkastella salkun arvonkehitystä ja katsoa pörssikursseja - sinulle sopivalla hetkellä

Muut ominaisuudet

Valuuttalaskuri

Valuuttalaskuri aina kätesi ulottuvilla - käytettävissä ilman sisäänkirjautumista.

Korttiturvallisuus

Hallinnoi korttiesi maarajausta - ja tarvittaessa sulje kortti, jos se katoaa.

Verkkopalkka

Näet palkkalaskelmasi kätevästi tabletistasi - jos työnantajasi käyttää verkkopalkkapalvelua.

Sopimusten hallinta

Voit allekirjoittaa uudet sopimukset tabletillasi, esimerkiksi korttisopimus - tai selata viimeisimpiä allekirjoitettuja sopimuksia.

Pankkiposti

Voit lukea esimerkiksi tiliotteet tabletistasi - halutessasi saat tallennettua ne .pdf-muodossa.

Verkkopankkiviestit

Lähetä ja vastaanota viestit tabletpankilla - näet myös lähettämäsi viestit.

Lataa tabletpankki

Käyttääksesi tabletpankkia, tulee sinun olla Danske Bankin asiakas.


Etkö ole Danske Bankin asiakas?

Voit ladata sovelluksen ja käyttää esimerkiksi valuuttalaskuria, tarkastella pörssikursseja ja ottaa meihin yhteyttä, vaikka et olisi pankin asiakas.

TABLETPANKKI

Usein kysytyt kysymykset

 • Onko Tabletpankkia turvallista käyttää?

  Tabletpankki on turvallinen

  Tabletpankin turvallisuus perustuu järjestelmän turvamekanismeihin, SSL-protokollan käyttöön laitteesi ja palvelimemme välisen tiedonsiirron suojaamisessa sekä pankkitunnusten käyttöön. Tapahtumien vahvistaminen tehdään turvakortin avain-/turvalukupareilla. Danske Bankin Tabletpankki-sovellus asennetaan laitteesi sovelluskaupasta (App Store, Google Play, Windows-kauppa), josta on saatavilla myös päivitykset. Suosittelemme, että käytät aina uusinta versiota sovelluksesta. Turvallisuussyistä sovellus kirjaa käyttäjän ulos 10 minuutin kuluttua, mikäli sovellusta ei käytetä. Käyttäjätunnuksesi lukitaan, mikäli syötät väärän salasanan yli kolme kertaa.

 • Mitä jos tablet-laitteeni tai pankkitunnukseni häviää?

  Sovellus ei tallenna kirjautumiseen tarvittavia pankkitunnuksia tai pankkisalaisuuden alaisia tietoja laitteeseesi. Tietosi eivät ole vaarassa vaikka tablet-laitteesi häviäisi. Aina kun lopetat Tabletpankin käytön, muistathan kirjautua ulos ja sulkea sovelluksen. Jos epäilet pankkitunnustesi (käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja/tai turvakortin) joutuneen ulkopuolisen haltuun, estä niiden käyttö viipymättä lukitsemalla pankkitunnukset. Voit tehdä eston automaattisessa puhelinpalvelussa 0200 2581 (mpm/pvm), verkkopankissa tai Danske Bankin 24h korttipalvelussa 0200 2585 (mpm/pvm).

 • Kuka voi käyttää Tabletpankkia?

  Voit käyttää Tabletpankkia asioidessasi henkilöasiakkaana Danske Bankin pankkitunnuksilla.

 • Onko sovellus maksullinen?

  Sovelluksen lataaminen on maksutonta. Sovelluksen lataus ja käyttö edellyttävät kuitenkin tiedonsiirtoa, josta operaattorisi veloittaa palveluhinnastonsa mukaisesti.

 • Voinko käyttää Tabletpankkia ulkomailla?

  Kyllä. Sovelluksen käyttö edellyttää tiedonsiirtoa, josta operaattorisi veloittaa palveluhinnastonsa mukaisesti. Suosittelemme, että tarkistat operaattoriltasi tiedonsiirron hinnan ulkomailla.

 • Onko tärkeää kirjautua ulos sovelluksesta?

  Kyllä, aina kun lopetat Tabletpankin käytön, muista kirjautua ulos ja sulkea sovellus. Mikäli et kirjaudu ulos, sovellus kirjaa sinut ulos automaattisesti 10 minuutin kuluttua.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.