Verkkotapaaminen 


Kun etukäteen sovittu tapaaminen on tarpeen, pääset pankkiin sekunneissa etäyhteyden avulla.

Henkilökohtaisesta tapaamisesta on hyötyä silloin, kun asuntolaina-asiat ovat ajankohtaisia tai kaipaat neuvoja sijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Verkkotapaamisessa tarkastelet taloutesi lukuja yhdessä asiantuntijamme kanssa löytäen askeleet, kuinka edetä kohti unelmiesi taloudellista tilannetta ja mielenrauhaa.Verkkopankkisi kautta tapaamiseen


Saat verkkopankkiisi noin 30 minuuttia ennen sovittua aikaa linkin, jonka kautta pääset liittymään tapaamiseen. Kun olet siirtynyt tapaamiseen, asiantuntijamme soittaa sinulle puhelimeesi.  

Näin verkkotapaaminen etenee:

 Lue ohjeet

Taloutesi suunnitelmat suoraan edessäsi Asiantuntijan kanssa käytte yhdessä läpi talouteesi perustuvia laskelmia ja lukuja, jolloin näet taloutesi suunnitelmat suoraan edessäsi. Tavoitteenamme on, että saat tapaamisesta uusia oivalluksia ja konkreettisia tapoja kulkea kohti haaveitasi.

Elämä ei ole pelkkää asuntolainaa, sijoittamista tai maksamista – se on koteja, unelmiin ja tulevaisuuteen varautumista sekä sujuvaa arkea. Neuvomme sinua, jotta nämä asiat toteutuisivat ja sinä voit keskittyä olennaiseen: elämään sellaista elämää kuin haluat.

1

Varattu aika

Olet varannut ajan verkkotapaamiseen Varaa aika -lomakkeella tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Saat vahvistusviestin ajasta ja päivämäärästä sähköpostiisi. 

2

Verkkopankista linkki tapaamiseen

Noin 30 minuuttia ennen sovittua aikaa saat verkkopankkiisi linkin, jonka kautta pääset liittymään verkkotapaamiseen. Kun olet siirtynyt neuvotteluun, asiantuntijamme soittaa sinulle puhelimeesi. 

3

Oman talouden luvut ja suunnitelmat suoraan edessäsi

Asiantuntijan kanssa käytte yhdessä läpi talouteesi sekä elämäntilanteeseesi sopivia laskelmia ja muuta hyödyllistä materiaalia. Tiedätkö, miltä oma taloutesi näyttää?

4

Allekirjoita sopimuksia 

Kun neuvottelu päättyy, lähetämme tarvittavat sopimukset ja muut asiakirjat sinulle allekirjoitettavaksi verkkopankkiisi. Näin saat hoidettua neuvottelun päätökseen helposti kotonasi. 

Verkkotapaaminen

Usein kysyttyä

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading