Webinaari: Sijoita kuin nainen! 
– Miksi jokaisen naisen pitäisi sijoittaa ja vastata omista rahoistaan?

Tallenne keskiviikolta 31.8. klo 17.30

Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimus osoittaa, että suomalaisten naisten luottamus omaan talouteen ja taloudellinen mielenrauha on koko Pohjolan alhaisinta tasoa. Haluamme nostaa keskusteluun, miksi naisilla on lasikatto lompakossa ja miksi naiset eivät vaurastu, ja samalla kannustaa naisia pitämään huolta omasta taloudellisesta mielenrauhastaan.

09e05a32-8d01-442c-ad3a-a044f43eb4ff

Ohjelma

Tervetuloa Danske Bankin ja Suomen Osakesäästäjien yhteiseen webinaariin, jossa keskeisenä teemanamme on naisten taloudellisen mielenrauhan parantaminen.

Keskustelemme muun muassa seuraavista aiheista: 
Miksi jokaisen pitäisi säästää ja sijoittaa
 Vinkit oman talouden hallintaan
• Eläkesäästämisen merkitys eri elämäntilanteissa
• Markkinoiden heilahtelu ja epävarmuuden sietäminen
 Naisten vahvuudet sijoittajina ja kuinka aloittaa sijoittaminen


Lähetys kestää noin 30 minuuttia.


Asiantuntijat

Teemoista keskustelevat Danske Bankin Senioristrategi Kaisa Kivipelto ja Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäsen Marja-Leena Haapanen. Paneelikeskustelun moderoi Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiainen.


 

Marja-Leena Haapanen

Osakesäästäjien hallituksen jäsen, Naisten Oma Pörssiklubin perustaja ja klubin vetäjä, yrittäjä, pitkäjänteinen osakesijoittaja sekä intohimoisesti osakesäästämiseen innostava inspiraattori, jonka kohderyhmää on erityisesti naiset ja perheet.

 

Kaisa Kivipelto

Danske Bankin senioristrategi, Taloudellinen mielenrauha -podcastin juontaja, kahden lapsen äiti, tinkimätön feministi ja suorasanainen pohjalainen.


Minimoidaan rahahävikkisi

Kokeile säästölaskurilla, miten erilaiset säästösummat, tuotto-oletukset ja aika vaikuttavat säästöjen kertymiseen. Säästämällä ja sijoittamalla säännöllisesti taistelet rahahävikkiä vastaan ja mahdollistat ns. korkoa korolle -efektin, jossa raha tekee puolestasi työtä.

Kokeile laskuria

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.