Webinaari: Sijoita kuin nainen! 
– Miksi jokaisen naisen pitäisi sijoittaa ja vastata omista rahoistaan?

Keskiviikko 31.8. klo 17.30

Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimus osoittaa, että suomalaisten naisten luottamus omaan talouteen ja taloudellinen mielenrauha on koko Pohjolan alhaisinta tasoa. Haluamme nostaa keskusteluun, miksi naisilla on lasikatto lompakossa ja miksi naiset eivät vaurastu, ja samalla kannustaa naisia pitämään huolta omasta taloudellisesta mielenrauhastaan.

934fbfe3-480c-49a8-bca8-91cadf70dae5

Ohjelma

Tervetuloa Danske Bankin ja Suomen Osakesäästäjien yhteiseen webinaariin, jossa keskeisenä teemanamme on naisten taloudellisen mielenrauhan parantaminen.

Keskustelemme muun muassa seuraavista aiheista: 
Miksi jokaisen pitäisi säästää ja sijoittaa
 Vinkit oman talouden hallintaan
• Eläkesäästämisen merkitys eri elämäntilanteissa
• Markkinoiden heilahtelu ja epävarmuuden sietäminen
 Naisten vahvuudet sijoittajina ja kuinka aloittaa sijoittaminen


Lähetys kestää noin 30 minuuttia ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen tällä sivulla. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä lähetyksen aikana. 

 

Asiantuntijat

Teemoista keskustelevat Danske Bankin Senioristrategi Kaisa Kivipelto ja Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäsen Marja-Leena Haapanen. Paneelikeskustelun moderoi Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiainen.


 

Marja-Leena Haapanen

Osakesäästäjien hallituksen jäsen, Naisten Oma Pörssiklubin perustaja ja klubin vetäjä, yrittäjä, pitkäjänteinen osakesijoittaja sekä intohimoisesti osakesäästämiseen innostava inspiraattori, jonka kohderyhmää on erityisesti naiset ja perheet.

 

Kaisa Kivipelto

Danske Bankin senioristrategi, Taloudellinen mielenrauha -podcastin juontaja, kahden lapsen äiti, tinkimätön feministi ja suorasanainen pohjalainen.


Mitä taloudessa tapahtuu?

Tutustu viimeaikaisiin artikkeleihimme.

Lue lisää taloudesta

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.