WEBINAARITALLENNE:
Korot ja kurssit heiluvat –
uskaltaako kyytiin hypätä sijoittamaan ja hankkimaan omaa asuntoa?

Tallenne keskiviikolta 26.4.2023

Ohjelma

2020-luvulla on tähän mennessä nähty monia merkittäviä ja epävarmuutta ruokkineita tapahtumia, kuten pandemia, Venäjän hyökkäys Ukrainaan, korkojen voimakas nousu ja inflaatio, joilla on ollut selkeä vaikutus markkinatunnelmiin ja konkreettisesti kotitalouksien arkeen. 

Webinaarissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä uhkakuvia ja mahdollisuuksia tällainen markkinaympäristö tuo nuorelle, joka on vielä sijoittamisen ja talouden rakentamisen alkutaipaleella?
  • Onko syytä varovaisuuteen vai rohkeaan mahdollisuuksien etsimiseen?
  • Onko oma asunto hyvä hankinta, ja mitä omassa taloudessa on hyvä huomioida lainanmaksun ohella?

Studiossa Timo Turtiaisen (sijoituspäällikkö, Danske Bank) vieraana Maria Nurminen (Nuoret Osakesäästäjät), Kaisa Kivipelto (senioristrategi, Danske Bank)  ja Minna Kuusisto (pääanalyytikko, Danske Bank) juttelevat ja vastaavat kysymyksiin oman sijoitussalkun ja talouden rakentamisesta – tule kuulolle!

18b97587-49f3-4b61-8694-f11d160009af

Asiantuntijat

Teemoja lähetyksessä avaavat Nuorten Osakesäästäjien Maria Nurminen sekä
Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääanalyytikko Minna Kuusisto. 


Maria Nurminen

Maria Nurminen toimii Nuorten Osakesäästäjien varapuheenjohtajana. Hän aloitti sijoittamisen vuonna 2018 ymmärrettyään, että sijoittamisessa kehittyy ajan myötä, eikä kaikkea voi osata heti. Siksi Marian tavoitteena NOSin toiminnassa onkin saada mahdollisimman monta nuorta innostumaan sijoittamisesta ja lähtemään rohkeasti oppimisen polulle tavoittelemaan omia taloudellisia tavoitteitaan – olivatpa ne sitten pieniä tai suuria.


Kaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina vastaten osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä. Hän on myös suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin toinen juontaja, ja on aiemmin toiminut osakesalkunhoitajana. Kaisalla on maanläheinen tyyli puhua rahasta ja sijoittamisesta. Hän on myös kahden lapsen äiti, tinkimätön feministi ja suorasanainen pohjalainen. 

 

Minna Kuusisto

Pääanalyytikkona Minna Kuusisto seuraa makro- ja markkinateemoja laajasti, mutta vastaa sen lisäksi Danske Bankin kehittyvien markkinoiden tutkimuksesta.

Vastauksia webinaarissa esitettyihin kysymyksiin 


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.