WEBINAARITALLENNE:
Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät –
Kesä 2023

Tallenne keskiviikolta 7.6.2023

Ohjelma

Vaikean viime vuoden jälkeen sijoitusmarkkinoiden kehitys on ollut tänä vuonna vähemmän dramaattista. Korkojen suurin nousu näyttää tasaantuneen eivätkä pahimmat pelot talouden suunnasta ole toteutuneet.

Inflaatio on laskussa, mutta mitä käy talouskasvulle? Entä mitä sijoittajan kannattaa huomioida vallitsevassa markkinaympäristössä, ja miltä maailman sekä Suomen talous näyttävät kesää kohti mentäessä?

Tervetuloa seuraamaan webinaariamme, jossa avaamme uusimman sijoitusnäkemyksemme teemoja sekä maailmantalouden näkymiä. Asiantuntijoina aiheesta keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

166ed8b1-dd7f-473a-8d02-f9f623fb327c

AsiantuntijatKaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina, ja vastaa osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä.

 Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki toimii Danske Bankin Suomen pääekonomistina, ja vastaa muun muassa kotimaan talouden suhdannekuvan ennustamisesta ja kansainvälisen taloudellisen informaation tuomisesta päätöksenteon tueksi.


Danske Bank muuttaa sijoitusnäkemystään: Japani ylipainoon, kehittyvät markkinat neutraaliin

 

Lue lisää päivitetystä sijoitusnäkemyksestä

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.