WEBINAARI:
Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät –
Kesä 2023

Keskiviikkona 7.6.2023 klo 17.30

Ohjelma

Vaikean viime vuoden jälkeen sijoitusmarkkinoiden kehitys on ollut tänä vuonna vähemmän dramaattista. Korkojen suurin nousu näyttää tasaantuneen eivätkä pahimmat pelot talouden suunnasta ole toteutuneet.

Inflaatio on laskussa, mutta mitä käy talouskasvulle? Entä mitä sijoittajan kannattaa huomioida vallitsevassa markkinaympäristössä, ja miltä maailman sekä Suomen talous näyttävät kesää kohti mentäessä?

Tervetuloa seuraamaan webinaariamme, jossa avaamme uusimman sijoitusnäkemyksemme teemoja sekä maailmantalouden näkymiä. Asiantuntijoina aiheesta keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

Lähetys kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana katsojat voivat esittää kysymyksiä asiantuntijavieraillemme.

Webinaarin tallenne on katsottavissa tällä sivulla jälkikäteen.

cb5eb6c6-9973-45bf-8f36-6ddbe348ac58

AsiantuntijatKaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina, ja vastaa osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä.

 Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki toimii Danske Bankin Suomen pääekonomistina, ja vastaa muun muassa kotimaan talouden suhdannekuvan ennustamisesta ja kansainvälisen taloudellisen informaation tuomisesta päätöksenteon tueksi.


Analyytikon kommentti EKP:n ja Fedin päätöksistä: korkohuippu häämöttää

Sekä Euroopan keskuspankki EKP että Yhdysvaltain keskuspankki Fed nostivat ohjauskorkojaan toukokuun alussa. Lue, miten päätöksiä perusteltiin ja millaisia odotuksia tuleviin päätöksiin liittyy.

Lue kommentti

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading