WEBINAARITALLENNE:
Kaiken takana on korkomarkkina –
vaikutukset, riskit ja tuottomahdollisuudet

Tallenne keskiviikolta 4.10.

Ohjelma

Tervetuloa Suomen Osakesäästäjien ja Danske Bankin yhteiseen webinaariin korkomarkkinoiden vaikutuksista, korkosijoitusten toimintalogiikasta ja mahdollisuuksista sijoittajalle.

Olemme nähneet dramaattisen nopean muutoksen nollakorkomaailmasta selvästi aiempaa korkeampien korkojen ympäristöön. Tämä on näkynyt niin asuntolainakoroissa kuin myös eri omaisuusluokkien hinnoittelussa ja näkymissä. Moni sijoittaja on aiempina vuosina saattanut jättää korkosijoitukset kokonaan salkustaan heikon tuottopotentiaalin myötä, ja omaisuusluokka sijoituskohteena on kenties jäänyt vieraammaksi.

Webinaarissa käsitellään yleistä korkomarkkinan tilannetta ja näkymiä sijoittajan silmin, sekä avataan miten korkosijoitukset omaisuusluokkana toimivat ja mitä sijoittajan on syytä huomioida. 

1e044c84-6634-42db-a6b6-6b1a44ca7601

Asiantuntijat


Asiantuntijoina aiheista keskustelemassa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto,
salkunhoitaja Mikko Komi sekä Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

 


Kaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina vastaten osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä. Hän on myös suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin toinen juontaja, ja on aiemmin toiminut osakesalkunhoitajana.


Mikko Komi

Mikko Komi on työskennellyt salkunhoitajana yli 20 vuotta muun muassa korkojen ja valuuttojen parissa. Danske Bankissa hän on työskennellyt  salkunhoitajana vuodesta 2011 alkaen keskittyen yhdistelmäsalkkujen hoitoon. 


 Victor Snellman
Victor Snellman toimii Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtajana. Osakesäästäjien tarkoituksena on auttaa suomalaisia vaurastumaan. Osakesäästäjät on aktiivisesti esillä sijoittajan arjessa ja sijoittamiseen liittyvässä julkisessa keskustelussa.

Vastauksia webinaarissa esitettyihin kysymyksiin 


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.