WEBINAARITALLENNE:
Sijoittaja, annatko maailman ​mahdollisuuksien lipua ohi? 

Tallenne keskiviikolta 29.11.2023

Ohjelma

Tervetuloa Suomen Osakesäästäjien ja Danske Bankin yhteiseen webinaariin, jossa keskustellaan osakesijoittajan tuottomahdollisuuksista kotimarkkinan ohella laajemmin Pohjoismaissa sekä maailman merkittävimmällä markkinalla Yhdysvalloissa.

Suomi on pieni ja sykliseen kysyntään painottuva markkina, eikä kotimainen pörssimme ole lähihistoriassa pärjännyt tuottovertailussa moniin verrokkeihin nähden. Vastaavasti jo läheisissä Pohjoismaissa toimialajakauma on hyvin erilainen – saati sitten megayhtiöiden luvatussa maassa Yhdysvalloissa. Onko nyt jo viimeinkin aika pienentää Suomen roolia salkussa vai onko kotimarkkinalla pikemminkin oston paikka? Onko Suomen ulkopuolisten pörssien mahdollisuuksien hyödyntämättä jättäminen uhkarohkeaa vai jopa viisasta?

Webinaarissa käydään läpi Pohjoismaiden ja USA:n osakemarkkinoiden rakennetta sekä keskeisiä riskejä ja mahdollisuuksia osakesijoittajan näkökulmasta. Mukana keskustelussa myös sijoittajan vuodenvaihteen muistilista. 

03f836a0-6611-4d01-8b8b-8c4f54f61895

Asiantuntijat

Studiossa keskustelemassa Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman sekä Danske Bankin pohjoismaisista osakkeista vastaava salkunhoitaja Matias Arola

 


 Victor Snellman
Victor Snellman toimii Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtajana. Osakesäästäjien tarkoituksena on auttaa suomalaisia vaurastumaan. Osakesäästäjät on aktiivisesti esillä sijoittajan arjessa ja sijoittamiseen liittyvässä julkisessa keskustelussa.


Matias Arola

Matias Arola on marraskuussa liittynyt Danske Bank Asset Managementin pohjoismaisesta osakevalinnasta vastaavaan tiimiin. Hän on ennen Danske Bankia työskennellyt noin viisi vuotta osakeanalyytikkona. 


Kaisa Kivipelto

Kaisa Kivipelto toimii Danske Bankissa senioristrategina vastaten osana kansainvälistä tiimiä Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä. Hän on myös suositun Taloudellinen mielenrauha -podcastin toinen juontaja, ja on aiemmin toiminut osakesalkunhoitajana.

Vastauksia webinaarissa esitettyihin kysymyksiin 


Hyödynnä Suomen Osakesäästäjien jäsenedut Danske Bankissa

Tiesithän, että Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin?  

Tutustu jäsenetuihin Danske Bankissa

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.