Hei, kiva nähdä sinut täällä!

Elämä on muutakin kuin pelkkää laskujen maksua, asuntolainaa ja säästämistä.
Se on koteja, unelmiin ja tulevaisuuteen varautumista sekä sujuvaa arkea.

Mikä on elämässäsi seuraavaksi ajankohtaista?

Tulevaisuuteen varautuminen

 

Jotkut tärkeät asiat voi rahoittaa lainallakin, mutta unelmoit sitten uudesta kodista, autosta tai vaikka sapattivuodesta, nämä kaikki on helpompi toteuttaa kun sukanvarressa on säästöjä. 

Säästämällä ja sijoittamalla säännöllisesti taistelet rahahävikkiä vastaan ja mahdollistat ns. korkoa korolle -efektin, jossa raha tekee puolestasi työtä.

Valitse sinulle sopivin tapa sijoittaa

Testaa säästölaskuria

Haaveiden toteuttaminen arjessa

 

Onko sinulla suunnitelmia, jotka haluaisit toteuttaa tässä ja nyt? Aina on hyvä hetki toteuttaa unelmia - olivat ne sitten pieniä tai isoja. Remontti voi olla ajankohtainen, auto täytyy päivittää tai matkakuume nousee. 

Usein haaveet kuitenkin vaativat pitkäjänteistä suunnittelua sekä rahaa. Me autamme suunnittelemaan toiveidesi rahoituksen niin, että se on juuri tilanteeseesi sopiva.

Testaa haaveiden lainalaskuria
Joustoa elämään - katso, millainen kortti sopii tarpeisiisi 

 

Kodinvaihto tai mökkihaaveet

 

Onko kodin päivitys ajankohtaista? Haluatko rakentaa itse tai onko tuleva kotisi remonttikohde? Kiinnostaako uudiskohde? Vai olisiko nyt kesämökin aika?

Testaa lainalaskurillamme, millainen asuntolaina olisi mahdollinen. Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka unelmien koti olisi vielä hakusessa. Kun lainaneuvottelu on käyty, on ostotarjouksen teko helpompaa. Me olemme apunasi kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä liittyen kodinhankintaan.  

Kodinvaihtajan muistilista

Testaa asuntolainalaskuria 

Muuttuva elämäntilanne

 

Uudet elämänvaiheet vaativat suunnittelua. Lapset muuttavat ehkä pois kotoa, pitäisikö esimerkiksi ostaa sijoitusasunto ja vaihtaa itse pienempään asuntoon? Miten varmistaa rahojen riittävyys eläkkeellä? 

Elämän varrella taloudellisetkin tilanteet muuttuvat eri vaiheiden myötä. Hyvällä suunnittelulla takaat itsellesi taloudellista mielenrauhaa ja otat elämästä ilon irti. 

Eläke häämöttää

Sijoitusasunnon osto