Päivitä Danske ID -sovelluksen uusin versio ja salli mobiililaitteesi kameran käyttö

Danske ID -sovelluksen uusin versio 1.6.0 pyytää sinulta lupaa käyttää mobiililaitteesi kameraa. Jos et salli laitteen kameraa, et voi käyttää Danske ID:tä tunnistautumista vaativissa palveluissa.

Kameraa tullaan käyttämään QR-koodien lukemiseen, kun Danske ID:llä kirjaudutaan verkkopankkiin ja Districtiin.

Voit päivittää sovelluksen uusimman version nyt ja sallia laitteen kameran käytön luottavaisin mielin, niin olet hyvissä ajoin valmistautunut tulevaan uudistukseen. Muutos kirjautumisessa tapahtuu lähikuukausien aikana.

Danske ID -sovelluksesi versionumeron voit tarkistaa kirjautumalla sovellukseen ja valitsemalla Tietoa Danske ID-sovelluksesta.

 

Kirjautuminen henkilöasiakkaiden verkkopankkiin ja yritysten Districtiin Danske ID:llä, kun QR-koodit on otettu käyttöön

  1. Kirjoita selaimen osoiteriville danskebank.fi ja klikkaa Kirjaudu. Valitse joko Sinulle > Verkkopankki tai Yrityksille > District.
  2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, klikkaa Jatka.
  3. Klikkaa Danske ID -sivulla Lähetä-painiketta. Kirjautumissivulle muodostuu kertakäyttöinen QR-koodi.
  4. Avaa mobiililaitteessasi oleva Danske ID -sovellus ja kohdista laitteesi kamera kirjautumissivulla näkyvään QR-koodiin.
  5. Hyväksy kirjautuminen vielä lopuksi Danske ID -sovelluksessa.

Muistathan, että verkkopankkiin ei tule koskaan kirjautua hakukonetulosten kautta. Kirjoita aina itse selaimen osoitekenttään danskebank.fi. Näin voit varmistua, ettet päädy rikollisten ylläpitämille huijaussivustoille.