Kirjautumissivun uusi ulkoasu

Kirjautumissivun ulkoasu on uudistunut.

Kirjautuminen henkilöasiakkaiden verkkopankkiin ja yritysten Districtiin toimii muutoin normaaliin tapaan: syötä ensin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin ja klikkaa jatka. Tunnistaudu vielä joko Danske ID:llä tai tunnuslukulaitteella.

Suosittelemme, että et tallenna käyttäjätunnustasi tai salasanaasi selaimen välimuistiin vaan syötät ne itse aina, kun kirjaudut.

Jos käytät tunnistautumisessa Danske ID:tä, tutustu myös QR-koodien käyttöön.

Muistathan, että verkkopankkiin ei tule koskaan kirjautua hakukonetulosten kautta. Kirjoita aina itse selaimen osoitekenttään danskebank.fi. Näin voit varmistua, ettet päädy rikollisten ylläpitämille huijaussivustoille.

 

Kirjautuminen henkilöasiakkaiden verkkopankkiin ja yritysten Districtiin Danske ID:llä, kun QR-koodit on otettu käyttöön

  1. Kirjoita selaimen osoiteriville danskebank.fi ja klikkaa Kirjaudu. Valitse joko Sinulle > Verkkopankki tai Yrityksille > District.

  2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, klikkaa Jatka.


  3. Klikkaa Danske ID -sivulla Lähetä-painiketta. Kirjautumissivulle muodostuu jatkuvasti muuttuva QR-koodi.  4. Avaa mobiililaitteessasi oleva Danske ID -sovellus ja kohdista laitteesi kamera kirjautumissivulla näkyvään QR-koodiin.  5. Hyväksy kirjautuminen vielä lopuksi Danske ID -sovelluksessa.

Jos et ole antanut Danske ID:lle lupaa käyttää mobiililaitteesi kameraa, et voi käyttää Danske ID:tä tunnistautumista vaativissa palveluissa.

Huomaathan, että kirjautumistavan muutos ei koske sinua, jos käytät verkkopankkiin ja Districtiin kirjautumisessa tunnuslukulaitetta.

Verkkopankkiin ei tule koskaan kirjautua hakukonetulosten kautta. Kirjoita aina itse selaimen osoitekenttään danskebank.fi. Näin voit varmistua, ettet päädy rikollisten ylläpitämille huijaussivustoille.