Säästötili

Tili lyhytaikaiseen säästämiseen tai vaikka lainanhoitotiliksi.

Avaa tili verkkopankissa
Voit avata säästötilin myös mobiilipankissa painamalla etusivulla tilinäkymän yläpuolella olevaa plusmerkkiä (+).

Danske Platinum Plus –pakettiin sisältyy rajaton määrä maksuttomia Säästötilejä, Danske Gold –palvelupakettiin yksi maksuton Säästötili. Danske Nuorisolle ja lapsille Säästötilit ovat maksuttomia. Muussa tapauksessa Säästötilin kuukausimaksu on 1,50 euroa. 

Säästötili sopii riskittömään säästämiseen ja varojen säilyttämiseen, kun haluat kuitenkin säännöllisesti nostaa varojasi. Se sopii hyvin lyhytaikaiseen säästämiseen tai vaikka lainanhoitotiliksi.

Tilin avaaminen onnistuu kätevästi omassa verkkopankissasi, ja tililläsi olevia varoja voit tarkkailla mobiilipankissa puhelimellasi tai tabletillasi verkkopankin lisäksi. 

Jos sinulla on tulossa isompi hankinta lähitulevaisuudessa, voit siirtää rahat Säästötilille sivuun odottamaan hankinnan toteutumista. Näin rahat ovat toisella tilillä suojassa, esimerkiksi käyttötilin korttiväärinkäytöksien varalta.

Voit tehdä verkkopankistasi Danske-tililtä toistuvan maksun Säästötilille vaikka palkkapäivänäsi. Näin säästät automaattisesti rahaa tilille joka kuukausi, ja rahaa voi kertyä mukavasti sivuun lähes huomaamatta.

Tietoa säästötilistä

Korko

Säästötilin korko on 0,25 %. Varallisuuden kerryttämiseen suosittelemme muita tapoja.
Säästämisen ja sijoittamisen palvelumme

Hinnat ja ehdot

Danske Platinum Plus –pakettiin sisältyy rajaton määrä maksuttomia Säästötilejä, Danske Gold –palvelupakettiin yksi maksuton Säästötili. Danske Nuorisolle ja lapsille Säästötilit ovat maksuttomia. Muussa tapauksessa Säästötilin kuukausimaksu on 1,50 euroa.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.