Akava logo

Danske Sadonkorjuutili –
tuottavaa ja joustavaa tilisäästämistä

Akavan jäsenliiton tai Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat Danske Sadonkorjuutililtä tuottoa säästöillesi riskittömästi. Sadonkorjuutili on maksuton, ja tilillä oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor -0,9 %) jo heti ensimmäisestä eurosta alkaen. Tili soveltuu erinomaisesti puskurin säästämiseen, sillä rahat ovat tarvittaessa helposti käytettävissäsi.

Suomen Vuokranantajien jäsen:
Avaa Sadonkorjuutili soittamalla asiakaspalveluumme:
0200 25880 (ma–pe 9–16, pvm/mpm)


Akavan jäsenliiton jäsen: 
Avaa tili mobiilipankissa kohdasta Tilit ja +.
Voit avata tilin myös soittamalla yllä olevaan numeroon.

Akavalainen, katso kuuluuko etu sinulle

Uusi asiakas: tule ensin asiakkaaksi verkossa ja laita sen jälkeen meille asiakasviestiä tai soita numeroon 0200 25880 (ma–pe 9–16, pvm/mpm), jotta saat edun käyttöösi.

Tuottoa säästöillesi riskittömästi

Sadonkorjuutili on tuottava ja riskitön tapa säästää taloudellista puskuria. Kun säästössä on muutaman kuukauden menoja vastaava summa, on paremmin varautunut yllättäviin tilanteisiin ja menoihin.

Tilin säästöt ovat käytettävissäsi tarvittaessa, sillä et ole sidottu tiliin määräajaksi. Voit tehdä viisi maksutonta nostoa kuukauden aikana.

Maksamme Sadonkorjuutilillä oleville talletuksille kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor -0,9 %), joka on parempi kuin perinteisillä säästötileillä. Korkoa maksetaan heti ensimmäisestä eurosta lähtien ja voit tallettaa tilille niin paljon kuin haluat, sillä Sadonkorjuutilillä ei ole maksimitalletusmäärää.

Sadonkorjuutili pähkinänkuoressa

5 maksutonta nostoa tililtä kuukauden aikana. Voit lopettaa tilin milloin tahansa.

3 kk:n Euribor - 0,9 % korkoa säästöillesi jo ensimmäisestä eurosta alkaen. Talletuskorko maksetaan tilin päiväsaldolle eli korko lasketaan erikseen joka päivälle. Näin saat rahoillesi paremman korkotuoton kuin tililtä, jolle korko lasketaan kuukauden alimman saldon mukaan.

Ei maksimitalletusmäärää.

Voit tehdä verkko- tai mobiilipankissa toistuvan maksun Sadonkorjuutilille. Näin säästät automaattisesti rahaa joka kuukausi, ja säästöjä voi kertyä mukavasti lähes huomaamatta.

Tilin voit avata asiantuntijamme avustuksella ottamalla meihin yhteyttä. Voit tarkastella tililläsi olevia varoja sekä mobiili- että verkkopankissa.

Sadonkorjuutili on tarjolla Akavan jäsenliittojen ja Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Tietoa tilistä

Danske Sadonkorjuutili

 • Palvelumaksut

  • Voit tehdä kuukausittain maksuttomasti 5 nostoa tililtä, ylimeneviltä nostokerroilta veloitamme 2,2 euroa/nosto
  • Tili on kuukausimaksuton
 • Korko

  Talletuskorko on sovellettava viitekorko vähennettynä marginaalilla. Viitekorkona on kolmen (3) kuukauden euribor ja marginaali on 0,9 %.

  Korkojakso on kolme (3) kuukautta ja viitekoron arvo muuttuu korkojaksoittain siten, että koron noteerauspäivät ovat aina 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12.

  Talletuskoron määrään vaikuttaa viitekoron arvo koron laskentahetkellä. Talletuskorko muuttuu korkojaksottain viitekoron arvon muuttuessa. Talletuskorko on kuitenkin aina minimissään 0 %. Maksimikorko Sadonkorjuutilillä on 6 %. Talletuskorko maksetaan tilin päiväsaldolle.

  Voit tarkistaa ajankohtaiset viitekorot Suomen Pankin verkkosivuilta.

Lue myös


Yhteistyösopimuksen tehneet Akavan jäsenliitot: Agronomiliitto, Akavan Erityisalat, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Akavan Yleinen Ryhmä ry, Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry, Diakoniatyöntekijöiden Liitto DTL, DIFF - Ingenjörerna i Finland rf, Insinööriliitto IL, Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT ry, AKI-liitot ry, KTK Tekniikan Asiantuntijat, Loimu ry (ennen LAL, YKL ja Metsänhoitajaliitto), Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Professoriliitto, Päällystöliitto, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Ekonomit, Suomen Eläinlääkäriliitto, Suomen Farmasialiitto, Suomen Fysioterapeutit Ry, Suomen Hammaslääkäriliitto, Juristiliitto, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto ry, Suomen Psykologiliitto, Suomen Puheterapeuttiliitto ry, Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL, Suomen Toimintaterapeutit Ry, Suomen Työterveyshoitajaliitto, Tekniikan akateemiset TEK, Tieteentekijöiden liitto, Tradenomiliitto TRAL, Tullivirkamiesliitto ry (Ammattiliitto AVA), Upseeriliitto, Verovirkailijain Liitto ry (Ammattiliitto AVA) sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Jos listasta herää kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä omaan liittoosi.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.