Danske Turvatili –
kilpailukykyistä korkoa tilisäästöille

Maksuttomalta Danske Turvatililtä saat säästöillesi tuottoa, mutta rahasi ei ole sidottu tiliin määräajaksi. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor -0,5-0,9 %), mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Korko kasvaa portaittain sitä mukaa, mitä enemmän tilillä on säästöjä. Alle 10 000 euron talletuksille saat 0,5 %:n kiinteää korkoa.

Avaa tili verkkopankissa

Voit avata Turvatilin myös mobiilipankissa kohdasta Tilit ja +.

Joustavaa tilisäästämistä

Voit tehdä viisi maksutonta nostoa tililtä vuoden aikana, etkä ole sidottu tiliin määräajaksi, vaan tili on voimassa juuri niin kauan kuin sinä haluat. Saat Turvatilillä oleville säästöille myös parempaa korkoa kuin mitä saisit perinteisellä säästötilillä.

Voit itse vaikuttaa korkotuottoon, koska tilin korko kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän sinulla on tilillä talletuksia. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan kolmen kuukauden euriboriin sidottua korkoa vähennettynä 0,5-0,9 %:n marginaalilla, mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Alle 10 000 euron talletuksille saat 0,5 %:n kiinteää korkoa.

Turvatili pähkinänkuoressa

5 maksutonta nostoa tililtä vuoden aikana, ja voit lopettaa tilin milloin tahansa.

4 korkoporrasta ja korko kasvaa portaiden mukaisesti sitä suuremmaksi, mitä enemmän rahaa talletat tilille. Talletuskorko maksetaan tilin päiväsaldolle eli korko lasketaan erikseen joka päivälle. Näin saat rahoillesi paremman korkotuoton kuin tililtä, jolle korko lasketaan kuukauden alimman saldon mukaan. 

Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan kolmen kuukauden euriboriin sidottua korkoa vähennettynä 0,5-0,9 %:n marginaalilla, mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Alle 10 000 euron talletuksille saat 0,5 %:n kiinteää korkoa. Maksimitalletusmäärä Turvatilille on 500 000 euroa. 

Voit tehdä verkko- tai mobiilipankissa toistuvan maksun Turvatilille. Näin säästät automaattisesti rahaa joka kuukausi, ja säästöjä voi kertyä mukavasti lähes huomaamatta.
 

Tilin avaaminen ja tilillä olevien varojen tarkastelu onnistuu kätevästi omassa verkko- tai mobiilipankissasi.

Tietoa tilistä

Danske Turvatili

 • Palvelumaksut

  • Voit tehdä vuosittain maksuttomasti 5 nostoa tililtä, ylimeneviltä nostokerroilta veloitamme 6 euroa/nosto
  • Tili on kuukausimaksuton
 • Korko

  Talletuksen määrä EUR Talletuskorko
  0 - 9 999,99 0,5 %
  10 000 – 49 999,99 3 kk Euribor - 0,9 %
  50 000 – 199 999,99 3 kk Euribor - 0,7 %
  200 000 – 3 kk Euribor - 0,5 %

  Korkojakso on kolme (3) kuukautta ja viitekoron arvo muuttuu korkojaksoittain siten, että koron noteerauspäivät ovat aina 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12.

   

  Talletuskoron määrään vaikuttavat viitekoron arvo koron laskentahetkellä ja tilillä olevan talletuksen määrä, joka määrittelee viitekorosta vähennettävän marginaalin. Talletuskorko muuttuu sekä marginaalin muuttuessa että viitekoron arvon muuttuessa. Talletuskorko on kuitenkin aina kiinteä 0,5% silloin, kun talletuksen määrä alittaa 10 000 euroa. Korko on minimissään 0 %, vaikka tilillä olisi yli 10 000 euroa talletuksia. Maksimikorko Turvatilillä on 6 %. Korkoportaan osoittama talletuskorko maksetaan tilin koko saldolle. Turvatilin korko lasketaan jokaisen päivän saldolle erikseen.

   

  Voit tarkistaa ajankohtaiset viitekorot Suomen Pankin verkkosivuilta.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.