Danske Turvatili - joustava vaihtoehto säästämiseen

Maksuton Danske Turvatili sopii joustavasti tavoitteelliseen säästämiseen ja lyhytaikaiseen varojen säilyttämiseen. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan korkoa, mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa.

Avaa tili verkkopankissa

Joustavaa säästämistä

Turvatili on joustava tapa tavoitteelliseen säästämiseen ja lyhytaikaiseen varojen säilyttämiseen. Voit tehdä viisi maksutonta nostoa tililtä vuoden aikana, etkä ole sidottu tiliin määräajaksi, vaan tili on voimassa juuri niin kauan kuin sinä haluat. Saat turvatilillä oleville säästöille myös parempaa korkoa kuin mitä saisit perinteisellä säästötilillä.

Voit itse vaikuttaa korkotuottoon, koska tilin korko kasvaa sitä mukaan, mitä enemmän sinulla on siellä talletuksia. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan korkoa, mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa.

Turvatili pähkinänkuoressa

5 maksutonta nostoa tililtä vuoden aikana, ja voit lopettaa tilin milloin tahansa.

 

4 korkoporrasta ja korko kasvaa portaiden mukaisesti sitä suuremmaksi, mitä enemmän rahaa talletat tilille.

 

Talletuksille maksetaan korkoa, jos tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Maksimitalletusmäärä Turvatilille on 500 000 euroa.

 

Voit tehdä verkko- tai mobiilipankissa toistuvan maksun Turvatilille. Näin säästät automaattisesti rahaa joka kuukausi, ja säästöjä voi kertyä mukavasti lähes huomaamatta.

 

Tilin avaaminen onnistuu kätevästi omassa verkkopankissasi, ja voit tarkastella tililläsi olevia varoja mobiilipankissa verkkopankin lisäksi.

 

Tietoa tilistä

Danske Turvatili

 • Palvelumaksut

  • Voit tehdä vuosittain maksuttomasti 5 nostoa tililtä, ylimeneviltä nostokerroilta veloitamme 6 euroa/nosto
  • Tili on kuukausimaksuton
 • Korko

  Talletuksen määrä EUR Talletuskorko
  0 - 9 999,99 0 %
  10 000 – 49 999,99 3 kk Euribor - 0,9 %
  50 000 – 199 999,99 3 kk Euribor - 0,7 %
  200 000 – 3 kk Euribor - 0,5 %

  Korkojakso on kolme (3) kuukautta ja viitekoron arvo muuttuu korkojaksoittain siten, että koron noteerauspäivät ovat aina 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12.

   

  Talletuskoron määrään vaikuttavat viitekoron arvo koron laskentahetkellä ja tilillä olevan talletuksen määrä, joka määrittelee viitekorosta vähennettävän marginaalin. Talletuskorko muuttuu sekä marginaalin muuttuessa että viitekoron arvon muuttuessa. Talletuskorko on kuitenkin aina kiinteä 0 % silloin, kun talletuksen määrä alittaa 10 000 euroa. Korko on minimisään 0 %, vaikka tilillä olisi yli 10 000 euroa talletuksia. Maksimikorko Turvatilillä on 6 %. Turvatilin korko maksetaan tilin päiväsaldoille.

   

  Voit tarkistaa ajankohtaiset viitekorot Suomen Pankin verkkosivuilta.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading