Suomen Osakesäästäjien edut

Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja paitsi sijoittamiseen, myös laina-asioihin. OSKL:n sijoittajat käyvät kauppaa Danske Bankissa alennetuin hinnoin ja lisäksi kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys on maksuton.

Asunto voi olla elämäsi sijoitus! Asunto- ja sijoitusasuntolaina ilman toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 euron lainassa 1 200 euroa.  

Hyödynnä edut myös osakesäästötiliin

Osakesäästäjien sijoittamisen edut Danske Bankissa

Alennetut kaupankäyntipalkkiot

Kaupankäyntipalkkiosi on enintään 0,12 %/min. 5€, sekä kotimaisilla että ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä Danske Kaupankäynti Online -palvelussa. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Maksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys

Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa ja kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Maksuton Reaaliaikapalvelu

Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jonesin uutiset.
Lue lisää: Reaaliaikapalvelu.

Salkkulimiitti - joustava rahoitusratkaisu sijoittajalle*

Sinulta ei peritä salkkulimiitin vuosipalkkiota sopimuksen ensimmäiseltä kahdelta vuodelta. *Edellyttää Private Banking -asiakkuutta.

Maksuton tili ja verkkopankkitunnukset sijoitusten hoitamista varten

Ota edut käyttöön

 • Etujen käyttöönotto tapahtuu kolmessa vaiheessa

  1. Rekisteröidy Danske Bankin asiakkaaksi
  2. Avaa Danske Kaupankäynti Online -palvelu
  3. Kerro meille Suomen Osakesäästäjien jäsennumerosi (löydät jäsennumerosi Viisas Raha -lehden takakannen osoitekentästä tai voit pyytää sen sähköpostitse osoitteesta toimisto@osakeliitto.fi).

  Asiakkaaksi tuleminen onnistuu helposti verkossa, eikä vaadi sinulta erillistä konttorilla käyntiä. Rekisteröintiä varten ota esille pankkitunnuksesi ja henkilötodistuksesi. Huomioithan, että ajokortti ei kelpaa. Lisäksi tarvitset matkapuhelinnumeron varmistusviestiä varten.

  Rekisteröityminen vie hetken ja se on suositeltavaa tehdä pöytäkoneella tai tabletilla.

  Jäsenmaksuedun hyödyntämiseksi ilmoita lopuksi Suomen Osakesäästäjille (toimisto@osakeliitto.fi), että otat Danske Bankin edun käyttöösi.

Edut lainoista ja päivittäispalveluista

Asuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60% lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300€.

Asuntolaina sijoitusasunnon ostoon ilman kuluja
Sinulta ei peritä sijoituslainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali lainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60% lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Lyhennysvapaa maksutta 
Voit hakea 4–12 kk pituista lyhennysvapaata jaksoa ilman toimitusmaksua. Lyhennysvapaan saaminen edellyttää positiivisen luottopäätöksen. 

Edut päivittäispalveluista
50 % alennus Platinum Plus päivittäispalvelupaketista ja Mastercard Platinum -kortista

Laina- ja lyhennysvapaaedut koskevat 1.11.2019 alkaen myönnettyjä lainoja. Huom! Kirjoita Osakesäästäjien jäsennumerosi lainahakemuksen tekstikenttään, jotta saamme etusi huomioitua lainatarjouksessa.

Hae lainaa

 

Kysymyksiä ja vastauksia


Esimerkki: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 0,80 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 0,90 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 185751,20 euroa, sis. Järjestelypalkkion 875 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 22.04.2021 tilanteesta)