Mastercard Platinum

Yhdistelmäkortti, jonka käyttämisestä saat rahanarvoista hyötyä.

 • Yhdistelmäkortti, joka osaa lähimaksamisen
 • Maksutapaetu 0,5 % kaikista luottokorttiostoksista
 • Matkavakuutus sekä osto- ja käteisnostoturva

Hae korttia verkkopankissa

Maksat ostokset ja teet verkko-ostoksia ympäri maailmaa turvallisesti. Lähimaksuominaisuudella voit maksaa ostoksesi nopeasti kassalla.

Saat kortillesi juuri tarvitsemasi määrän luottoa ja kaikista luotolla maksamistasi ostoksista maksutapaetua suoraan tilillesi. Kortti sisältää myös kattavan matkavakuutuksen sekä osto- ja käteisnostoturvan.

Voit siirtää luottoa kortiltasi käyttötilillesi kätevästi verkkopankissa ja nostaa käteistä käyttöösi pankkiautomaateilla sekä kotimaassa että matkustaessasi. Saat kortillesi saman tunnusluvun kuin muihinkin Danske Bankin kortteihisi.

Voit liittää korttisi MobilePay-maksusovellukseen, jolla siirrät rahaa kätevästi kavereille ja maksat ostoksesi laajenevassa kumppaniverkostossa.

 

cf8b51cd-00090254-625d2972

Tutustu Mastercard-korttien ominaisuuksiin ja etuihin!
Huom! Lähimaksuraja on 12.4.2019 lähtien 50 euroa.

Etu Danske Premium -asiakkaalle

Danske Premium –asiakkaana voit myös hakea Mastercard Platinum –luottokorttia. Saat sen ilman erillistä kuukausi- tai vuosimaksua. Danske Premium -asiakkaiden erikoisetuna kortti sisältää myös Priority Pass -ominaisuuden, joka mahdollistaa kaksi ilmaista lentokenttälounge-käyntiä vuoden aikana.

Tutustu Danske Premium -asiakkuuteen

Mastercard Platinum

Tietoa kortista

 • Credit/Debit

  Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Voit käyttää molempia maksutapoja myös MobilePayssä.
 • Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla. Lähimaksamisessa veloitukseen käytetään aina kortin Debit-puolta.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). 

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

 • Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankkiautomaatista kotimaassa ja ulkomailla. Myös TalletusOtto-automaatista voi nostaa käteistä. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maksutapaetu

  Saat kaikista Mastercard Platinum Credit/Debit-korttisi credit-puolella maksamistasi ostoksista maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi. Esimerkiksi jos käytät kortin credit-puolta kuukausittain ostoksiin ja maksuihin 2000 eurolla, sinulle kertyy vuoden aikana 120 euroa maksutapaetua.

  Voit hakea perheenjäsenellesi rinnakkaiskorttia , jolloin myös hänen luottokorttiostoksensa kerryttää maksutapaetuasi. Rinnakkaiskorttia voit hakea soittamalla asiakaspalveluumme 0200 2580 (pvm/mpm).

  Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12. ja on sen jälkeen vapaasti käytettävissäsi. Maksutapaedun avulla saat näin alennusta vaikkapa päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi. Näet kerryttämäsi maksutapaedun verkkopankissa kohdassa "Kortit ja valuutta". Maksutapaedun minimihyvitys on 5 euroa. 1000 euron ostokset vuodessa kerryttävät 5 euroa maksutapaetua. Maksutapaetu on enintään tarkastelujakson aikana maksamasi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärä. Maksutapaedun saaminen edellyttää Danske Etuohjelmaan liittymistä.

 • Vakuutusedut

  Korttiisi on liitetty kattava matkavakuutus, joka on voimassa aina, kun maksat matkastasi vähintään 75 % Mastercard Platinum Credit/Debit –korttisi credit-puolella. Vakuutus turvaa matkaasi, mikäli matkasi aikana sairastut tai tapahtuu tapaturma, matka peruuntuu tai keskeytyy, lento myöhästyy tai matkatavarasi vahingoittuvat tai katoavat.

  Ostoturvavakuutus kattaa Mastercard -yhdistelmäkortin luotto-ominaisuudella ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen. Ostoturva on voimassa 6kk ostohetkestä.

  Käteisnostoturvavakuutus kattaa pankkiautomaatista määrätyillä yhdistelmäkorteilla nostetun käteisen rahan varkauden tai ryöstön 12 tunnin sisällä nostoajankohdasta 500 euroon asti.

  Osto- ja käteisnostoturvavakuutus on voimassa korteissa, joista on sovittu 19.11.2015 jälkeen.

 • Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa ja samalla suljemme kotimaan käytön. Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä.

  Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta.
  Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

 • Koroton maksuaika

  Saat kortillesi korotonta maksuaikaa ostoille keskimäärin 43 päivää. Voit myös valita maksavasi korttiluottoa takaisin pidemmällä aikavälillä, pienemmissä erissä. Näin voit tasata suurempia menoja useammille kuukausille.

KORTTI

Käyttövinkkejä

Lue myös


Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 12,9 % laskettuna 4 000 euron luotolle (1.9.2021). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 258,91 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (1.9.2021). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 8,442 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.