Säästä lainan lyhentämisen lomassa

  • Varaudu yllättäviin menoihin
  • Sinun tavoitteisiisi sopiva kuukausittainen säästösumma. 
  • Kerrytä mukava pesämuna laina-ajan päätteeksi

Palvelumme tekee säästämisen aloittamisen helpoksi

Aloita tästä

Miksi säästää samalla kun lyhentää asuntolainaa?

Asuntolainaan sitoudutaan useiksi vuosiksi. Siksi kannattaa mitoittaa lyhennykset niin, että voit samalla myös säästää. Kuukausittainen rahastosäästäminen on helppo tapa sijoittaa pitkäjänteisesti. Kun aloitat säästämisen ajoissa, pystyt kerryttämään mukavan pesämunan.

Esimerkiksi säästämällä 200 euroa kuukaudessa voit kerryttää 5 %:n tuotto-oletuksella 20 vuodessa jopa yli 70 000 euroa.

Korolle koroa kuvaaja

 Asuntolaina

 

 Säästö

 
Lainan määrä:160 000 €Kuukausittainen säästö: 200 €
Kokonaiskorko:2 %Säästöaika:20 v
Maksuerä:809 € Tuotto-oletus:5 %
Laina-aika:20 v Säästöt säästöaikana:45 600 €
  Tuotot:29 664 €
  Yhteensä:75 264 €

Tärkeää tietoa

Lainan tiedot on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti.

Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Materiaali on yleistä tietoa eikä se ole täydellinen kuvaus sijoituskohteesta tai siihen liittyvistä riskeistä. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä asiakkaan tulee tutustua sijoituskohteen ominaisuuksiin, riskeihin ja verotukseen.

Sijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Tavoiteltu tuotto voi jäädä saamatta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. On syytä muistaa, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Asiakkaan tulee perustaa sijoituspäätöksensä omaan arvioonsa sijoituspalvelusta, rahoitusvälineestä ja siihen liittyvistä riskeistä, sillä asiakas vastaa itse sijoituspäätöstensä taloudellisista seuraamuksista.

Tämä materiaali ei ole yksilöllinen suositus eivätkä annetut tiedot liity yksittäisen asiakkaan sijoitustavoitteisiin, taloudelliseen tilanteeseen tai erityistarpeisiin. Vaikka pyrkimyksenä onkin antaa mahdollisimman tarkkoja ja oikeita tietoja, pankki ei takaa ulkopuolisista lähteistä saatujen tietojen täydellisyyttä tai virheettömyyttä. Esitetyt näkemykset edustavat pankin arvioita materiaalin laatimishetkellä ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Pankki ei vastaa mistään kuluista tai tappioista, joita materiaalin tietojen käyttö voi aiheuttaa.

Materiaali sisältää pankin omistamaa Immateriaalioikeudellisesti suojattua aineistoa, johon pankki pidättää kaikki oikeudet.

Luxemburgiin rekisteröityjä Danske Invest Allocation SICAV -rahastoja hallinnoi Danske Invest Management Company S.A.. Danske Invest Management Company S.A.:n hallinnoimien rahastojen jakelusta vastaa asiamiehenä Danske Bank A/S. Danske Bank A/S on nimittänyt Danske Bank A/S Suomen sivuliikkeen toimimaan asiamiehenä tarjottaessa rahastoyhtiöiden hallinnoimia sijoitusrahastoja Suomessa. Rahastojen avaintietoesitteet, muut rahastomateriaalit sekä lisätietoa rahastoista on saatavissa osoitteessa www.danskeinvest.fi.

Varainhoito Online -palvelun käyttöönotto

Voit aloittaa sijoittamisen tässä ja nyt ottamalla palvelun käyttöön itse verkossa.

Kirjaudut ensin verkkopankkitunnuksillasi, minkä jälkeen pääset antamaan tietojasi taustastasi ja sijoittamiseen liittyvistä suunnitelmistasi. Siirrä lopuksi rahaa sijoitustilillesi.

1


Perusasiat

Kartoitamme aluksi ymmärrystäsi sijoittamisesta ja sijoittamiseen liittyvistä perusasioista.

 

2


Oma taloudellinen tilanteesi

Saadaksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun, pyydämme sinua täydentämään tiedot taloudellisesta tilanteestasi.

3


Neuvonta ja sopimus

Voidaksemme suositella sinulle sopivaa sijoitusratkaisua, kartoitamme mm. sijoitustavoitteesi, -aikasi, sekä riskinsieto- ja kantokykysi.

 

4


Siirrä rahaa

Aloita sijoittaminen siirtämällä rahaa pankkitililtäsi avaamallemme Varainhoito Online –tilille, josta varat siirtyvät valitsemaasi rahastoon muutamassa pankkipäivässä.