Danske Turvatili

Säästä pahan päivän varalle

 • Palkitsee säännöllistä säästäjää
 • 5 maksutonta nostoa vuodessa
 • Ei kuukausimaksua
Danske Turvatili

Tietoa tilistä

 • Pitkäjänteiseen säästämiseen

  Pitkäjänteiseen säästämiseen

  Turvatili sopii pitkäjänteiseen tavoitteelliseen säästämiseen tai kun haluat kerätä puskurin arjen yllätyksiin. Kun sinulla on hieman rahaa säästössä, selviydyt vaivatta elämän yllättävistä tilanteista ja voit tarttua eteen tuleviin mukaviinkin mahdollisuuksiin. Suosittelemme, että säästäisit pahan päivän varalle 4 kertaa kuukausimenosi.

 • Bonuskorko

  Bonuskorko

  Tili palkitsee säännöllistä säästäjää bonuskorolla, ja säästösi ovat turvassa suuremmilta markkinaheilahteluilta. Saat säästöillesi 0,2 % koron, kun säästät vähintään 50 euroa/kk tai kun sinulla on säästössä 5 000 - 15 000 euroa.

 • Säästämissuunnitelma ja tilin avaaminen

  Säästämissuunnitelma ja tilin avaaminen

  Tee tilivalitsimella säästämissuunnitelma ja avaa tili verkkopankissa. Säästöjesi kertymistä seuraat verkkopankin lisäksi myös mobiili- ja tabletpankissasi.

  Tilivalitsin: Tee säästämissuunnitelma

TILI

Käyttövinkkejä

 • Toistuva maksu

  Voit tehdä verkkopankistasi toistuvan maksun vaikkapa palkkapäivälle. Näin säästät automaattisesti rahaa tilille joka kuukausi ja rahaa voi kertyä mukavasti sivuun.

 • Vararahasto

  Turvatili sopii mainiosti vararahastoksi. Säästämällä sinne kuukausittain, esimerkiksi palkkatulosta, sopivan summan rahaa, voit kerryttää itsellesi mukavan puskurin yllättävien menojen varalle. Tililtä voi nostaa veloituksetta rahaa 5 kertaa vuodessa, joten useammankin menon maksaminen tililtä onnistuu vaivattomasti.

 • Laita säästösi töihin

  Säästösi voivat kasvaa vain jos laitat ne töihin. Pitkällä aikavälillä osakkeet ovat tuottaneet parhaiten eri omaisuuslajeista. Jos et ole aikaisemmin sijoittanut osakkeisiin, saattaa säästöjesi arvonvaihtelu tuntua pelottavalta. Pitkällä aikavälillä osakkeiden kurssit ehtivät kuitenkin liikkua moneen kertaan ylös ja alas.

  Osakkeisiin voit sijoittaa myös rahastojen kautta, jolloin pääset jo pienellä summalla osalliseksi ammattilaisten rakentamaa useisiin kohteisiin hajautettua sijoitussalkkua. Jatkuvassa rahastosäästämisessä tulet samalla hajauttaneeksi sijoituksesi myös ajallisesti, kun ostat rahastoa säännöllisesti eri kursseilla eri kuukausina.

  Ole siis kärsivällinen osake- ja rahastosäästämisessä. Kun sijoitat pitkäjänteisesti, siedät suurempia arvonvaihteluita ja tappion riskiä, voit tavoitella myös korkeampaa tuottoa.

  Kokeile säästölaskurilla miten säästösi voisivat kasvaa:
  Säästölaskuri

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.