Säästä lainanmaksun yhteydessä

Laskurilla voit kokeilla, miten erilaiset säästösummat, tuotto-oletukset ja aika vaikuttavat säästöjen kertymiseen samalla kun asuntolaina lyhenee.

up arrow down arrow
Korko: (0,01 - 8,00)
%
up arrow down arrow
Laina-aika:
Laina-aika:
vuotta
Kuukausierä:

up arrow down arrow
up arrow down arrow
Tuotto-oletus:
%
v
  • 0%
  • 4%
  • 8%

Säästösumma 5 vuoden jälkeen

Lainamäärä
Säästetty pääoma
0
Tuotto-oletus
0
Säästöt ja oletetut tuotot yhteensä: 0
Aloita sijoittaminen

Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia, eikä veroja, inflaatiota tai tuotteisiin liittyviä kuluja ole otettu huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua - sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea. Tavoiteltu tuotto voi jäädä saamatta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan.

Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Tämän lisäksi luottohakemuksen käsittelemistä varten voimme hakea ja käsitellä tietojasi Positiivisesta luottotietorekisteristä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Aloita säästäminen


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.