Verkkopankki

Hoida päivittäiset pankkiasiat sujuvasti — missä ja milloin vain

Kirjaudu verkkopankkiin

Verkkopankki

Päivittäisasiointi

Tarkista tilisi saldo, maksa laskuja, siirrä rahaa ja maksa e-laskuja. Verkkopankissa hoidat pankkiasiat helposti.
Tulot ja menot -näkymä

Tulot ja menot -näkymä

Älykäs ja helppo tapa seurata omaa taloutta. Voit suunnitella omaa rahankäyttöä ja näet tismalleen, mihin rahat oikeasti menevät – esimerkiksi ruokaan ja asumiseen. Tulot ja menot -näkymä on käytössäsi verkko-, mobiili- ja tabletpankissa.

Sijoittaminen

Verkkopankissa teet vaivattomasti sijoituksia ja voit seurata markkinoiden kehitystä. Lisäksi voit kätevästi seurata säästöjesi ja sijoitustesi kehitystä, toimeksiantojasi ja voit monipuolisesti itse analysoida sijoituskokonaisuuttasi.

Danske ID ja tunnuslukulaite

Kirjautuminen verkkopankkiin

Verkkopankkiin kirjautuaksesi tarvitset verkkopankkitunnukset. Kirjautumisessa käytät käyttäjätunnusta ja salasanaa. Lisäksi käytät kirjautumisen hyväksymiseen joko Danske ID -sovellusta tai erillistä tunnuslukulaitetta muovisen turvakortin sijaan.

Hyväksyt myös verkkomaksuja joko Danske ID:llä tai tunnuslukulaitteella. Tarvitset vain toisen tunnistautumisvälineistä.

Muita palveluja verkkopankissa

Allekirjoita sopimuksia

Allekirjoita, esimerkiksi asuntolaina, kätevästi omassa verkkopankissasi

Kortit ja korttiturvallisuus

Voit hallinoida korttiesi turvallisuutta verkkopankissa - tarvittaessa voit myös tilata uuden kortin tai tunnusluvun kortillesi

Hallinnoi asuntolainaa ja muita lainoja

Verkkopankissasi voit tarkastella lainasi maksuohjelmaa ja tehdä muutoksia lainoihisi - voit esimerkiksi hakea lyhennysvapaata

Maksaminen ja e-lasku

Voit maksaa laskut verkkopankissa kätevästi e-laskuina. Tekemällä e-laskusopimuksen, laskujen hyväksyminen käy vaivattomasti.

Lähetä viesti

Voit lähettää ja vastaanottaa verkkopankissa viestejä suojatusti.

Säästäminen

Verkkopankissa voit aloittaa säästämisen helposti avaamalla sinulle sopivan säästötilin tai tekemällä jatkuvan rahastosäästösopimuksen.

Verkkopankki

Kysymyksiä ja vastauksia


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.