Tutustu ekonomien jäsenetuihin 

Suomen Ekonomien jäsenenä ja opiskelijajäsenenä nautit tuntuvista eduista. Danske Bankin asuntolaina joustaa elämäsi mukana, ja autamme löytämään juuri sinulle oikean tavan säästää ja sijoittaa. Saat meiltä laina-arvion nopeasti, asiakkaaksemme tulet helposti verkossa. Hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi, eikä sinun tarvitse nähdä turhaa vaivaa. 

Verkkotapaamiset asiantuntijoidemme kanssa, sähköinen allekirjoitus ja jatkuvasti kehittyvät mobiilipalvelumme mahdollistavat sen, että voit hoitaa pankkiasioitasi vaikkapa kotisohvaltasi. Danske Bankissa voit hoitaa pankkiasiasi juuri niin kuin sinulle sopii.

Asuntolainaedut

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Hae lainaa

Etumme liiton jäsenille

  Pienempi marginaali
  Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
  Lyhennysvapaat ilman kuluja
  Portaistettu maksuohjelma
  Edullisemmat päivittäispalvelut

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880 (ma–pe 8–18, pvm/mpm)
 • Asuntolaina aina edullisemmin

  Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin kuin asiakkaat ilman liiton jäsenyyttä.*

 • Asuntolaina ilman kuluja – säästä aina vähintään 300 euroa
  Sinulta ei peritä oman asunnon asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.
 • Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin
  Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa.** Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä ja pankkitunnukset. Alennus koskee myös MC Platinum ja Gold luottokortteja.
 • Lyhennysvapaat ilman kuluja – säästä 180 euroa joka kerta
  Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua.*** Säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa, esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.
 • Elämääsi sopiva maksuohjelma lyhennystasoilla
  Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Sijoituspalveluedut

Sijoittaminen kuuluu jokaiselle, ja jokaiselle löytyy helppo tapa sijoittaa. Liiton jäsenenä saat pankistasi riippumatta etuja sijoittamiseen ja vapauden valita juuri sinulle sopivat palvelut – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Sijoittamiseen pääset kiinni jo kympillä kuussa. Aloita tänään.

Valitse sinulle sopivin sijoitustapa

Varainhoito Online

Helppo valmis ratkaisu

Varainhoito Online -palvelu tekee sijoittamisen aloittamisen helpoksi, riippumatta sijoitettavasta summasta tai aiemmasta sijoittamiskokemuksesta. Palveluun kuuluvia sijoitusrahastoja hoitaa salkunhoitaja, joka sijoittaa varat puolestasi maailmanlaajuisesti kustannustehokkaiden ETF:ien ja indeksirahastojen kautta. Pääset sijoittamiseen kiinni jo 10 € kuukausisummalla.

Etuihisi kuuluvat esimerkiksi:

 • Pankkitunnukset ja tili sijoituksiasi varten 0e/kk
 • Varainhoitopalkkio -15%

Ota edut käyttöön

Omatoiminen sijoittaja

Kaupankäynti Online -palvelu on sinulle sopiva valinta erityisesti silloin, jos olet itsenäinen omatoimisijoittaja. Käytössäsi ovat monipuoliset digitaaliset palvelut sekä kattavat sijoitusvaihtoehdot maailmanlaajuisesti.

Etuihisi kuuluvat esimerkiksi:

 • Maksuton osakesäilytys (kotimainen + ulkomainen). Etu koskee myös osakesäästötiliä. 
 • Pankkitunnukset ja tili sijoituksiasi varten 0e/kk
 • Välityspalkkiot automaattisesti alkaen hintatasolta 2 (0,12 %, min. 5 Eur). Etu koskee myös osakesäästötiliä. 

Ota edut käyttöön

varainhoito

Henkilökohtainen neuvonta
Danske sijoitusneuvonta sopii sinulle, jos olet jo ehkä kerryttänyt omaisuutta ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista. 

Etuihisi kuuluvat esimerkiksi:

 • Varainhoitopalkkio -15%
 • Neuvontapalkkio -15%
 • Maksuton osakesäilytys (kotimainen + ulkomainen)
 • Välityspalkkiot automaattisesti alkaen hintatasolta 2 (0,12 %, min. 5 Eur)
 • Pankkitunnukset ja tili sijoituksiasi varten 0e/kk

Ota edut käyttöön

Lue lisää sijoittamisen eduista

Jos sijoitat jo Danske Bankilla, saat edut käyttöösi lähettämällä meille viestin verkkopankissa.

Voit myös soittaa meille, niin kerromme lisää eduista: 
0200 25880 (ma–pe 8–18, pvm/mpm)

Akavan jäsenten edut vastavalmistuneelle

Vastavalmistuneena saat jopa yli 700 euron vuosittaiset edut:****

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • MasterCard Platinum -luottokortti
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Monipuoliset palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Tuntuvat edut asuntolainaan ja etulainoihin — mm. lainaa ilman avausmaksua


Laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi.

Lue lisää vastavalmistuneiden eduista

 

 

 

* Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

** Päivittäisetu ei koske Danske Nuoriso ja Danske Opiskelija -eturyhmiä.

*** Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

**** Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.