Miten talletan käteistä tililleni?

Käteisen tallettaminen TalletusOtto-automaateilla

Kolikoiden ja seteleiden tallettaminen onnistuu helpoiten TalletusOtto-automaateilla, jos sinulla on debit- tai yhdistelmäkortti käytössäsi. Syötä automaattiin korttisi > Anna tunnuslukusi > Valitse talletus > Syötä setelit ja kolikot. Tämän jälkeen rahat siirtyvät heti korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatit ovat auki pankin käteispalveluita laajemmilla aukioloajoilla.

Voit tallettaa käteistä TalletusOtto-automaatilla enintään 3500 euroa 30 päivän aikana. 30 päivän talletusraja ei määräydy kalenterikuukauden mukaan, vaan se on juokseva. Se tarkoittaa sitä, että kunkin talletuksen yhteydessä tarkistetaan, kuinka paljon olet tallettanut käteistä edellisten 30 päivän aikana. Jos sinun tarvitsee tallettaa suurempia summia, se onnistuu kassapalveluja tarjoavissa konttoreissa.

Voit tallettaa euromääräistä käteistä veloituksetta pankkikortilla TalletusOtto-automaatilla kolme kertaa kuukauden aikana. Tätä useammista talletuksista veloitetaan talletuksen määrään perustuva, hinnaston mukainen palvelumaksu.

Katso TalletusOtto-automaattien sijainnit Automatian sivulta.

Käteisen tallettaminen konttorissa

Kolikoita ja seteleitä voi tallettaa myös kassapalveluja tarjoavissa Danske Bankin konttoreissa kassapalvelujen aukioloaikoina. 

Tarkista lähin käteispalveluja tarjoava konttorisi

Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.