Edut vastavalmistuneelle

Vastavalmistuneena saat jopa yli 700* euron vuosittaiset edut:

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • MasterCard Platinum -luottokortti
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Monipuoliset palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Tuntuvat edut asuntolainaan ja etulainaan — mm. lainaa ilman avausmaksua

Tarkista kuuluvatko edut sinulle

Oletko valmistunut kahden vuoden sisällä? Ota edut käyttöön!

Uusi asiakas   Danske Bankin asiakas

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi.


Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880 (ma–pe 9–16, pvm/mpm)

 • Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti ja luottokortti

  Laajimpaan päivittäisen asioinnin pakettiin kuuluu muun muassa Mastercard Platinum Debit/Credit -yhdistelmäkortti, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset, ja johon voit saada 2.000 - 10.000 euron luottorajan maksukyvystäsi riippuen. Saat 0,5 % maksutapaedun kaikista luottokorttiostoistasi. 

  Pakettiin kuuluu myös Reaaliaikapalvelu, joka sisältää työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen:

  • Reaaliaikaiset kurssit Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseistä
  • Markkinainformaatiota 49 eri markkinasta
  • Kaupankäynti 25 eri markkinalla
  • Smart Order Routing: pääsy vaihtoehtoisille markkinapaikoille
  • Kurssihälytyspalvelu tekstiviestillä / sähköpostilla
  • Oman salkun monipuoliset analysointityökalut 
  • Reaaliaikainen Kauppalehden uutispalvelu
  • Online luovutusvoitto / -tappiolaskelma

   

  Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 16,4 % laskettuna 4 000 euron luotolle (1.3.2023). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 343,74 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (1.3.2023). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 11,744 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

 • Runsaasti etuja matkailuun – säästät yli 130 euroa

  Priority Pass™ -kortti mahdollistaa pääsyn yli tuhanteen lentokenttäloungeen ympäri maailmaa. Korttiin sisältyy kaksi lounge-käyntiä vuodessa ilman pääsymaksua. Saat kortin maksutta kun siirrät päivittäisasiointisi Danske Bankille. Platinum-korttiasiakkaana saat myös valuutanvaihdon ja euromääräiset käteisnostot ulkomailla ilman palvelumaksua sekä kattavan matkavakuutuksen ja käteisnostoturvan automaatista nostamillesi varoille.

 • Etulaina – joustoa elämään tai lainaa isompaa hankintaa varten

  Tarvitsetko lainaa uusiin asumisjärjestelyihin, autoon tai vaikka matkusteluun? Voit hakea Etulainaa hyvin edullisella korolla, ilman avausmaksua – säästät 90 euroa. **

  Hae Etulainaa

 • Asuntolaina aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä 

  Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. 
  Tutustu asuntolainaetuihin

  Liiton jäsenelle kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko.

  Danske Etuohjelma-asiakkaana saat Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista. Jos olet alle 30-vuotias, voit valita nuorten aikuisten ja opiskelijoiden vakuutukset erityiseduilla - 25 % neljäksi vuodeksi ja tuplasti enemmän turvaa omaisuudellesi.

 • Asiantuntijapalvelut yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle

  Halutessasi yrittäjyyden asiantuntijamme soittavat sinulle ja auttavat sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissäsi, esimerkiksi liiketoiminnan rahoittamiseen tai päivittäisen taloudenpidon optimointiin liittyvissä asioissa.

Ota edut käyttöösi nyt!

Uusi asiakas    Danske Bankin asiakas

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.

** Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 6,737 % laskettuna 5 000 euron luotolle (10.03.2021). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5891,95 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (10.03.2021). sis. laskutuspalkkiot 5,00 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 300 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Yhteistyösopimuksen tehneet Akavan jäsenliitot:

Agronomiliitto, Akavan Erityisalat, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Diakoniatyöntekijöiden Liitto DTL, DIFF - Ingenjörerna i Finland rf, Insinööriliitto IL, Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT ry, AKI-liitot ry, KTK Tekniikan Asiantuntijat, Loimu ry (ennen LAL, YKL ja Matsänhoitajaliitto), Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Ekonomit, Suomen Eläinlääkäriliitto, Suomen Farmasialiitto, Suomen Fysioterapeutit Ry, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Lakimiesliitto, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto ry, Suomen Psykologiliitto, Suomen Puheterapeuttiliitto, Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL, Suomen Toimintaterapeutit Ry, Suomen Työterveyshoitajaliitto, Tekniikan akateemiset TEK, Tieteentekijöiden liitto, Tradenomiliitto TRAL, Tullivirkamiesliitto ry (Ammattiliitto AVA), Verovirkailijain Liitto ry (Ammattiliitto AVA), Upseeriliitto, Verovirkailijain Liitto ry (Ammattiliitto AVA), Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut sekä Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry.

Jos listasta herää kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä omaan liittoosi.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading